Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu whales beheersen 26% van de totale voorraad

Volgens gegevens van WhaleStats hebben whales momenteel 26% van het totale aanbod van Shiba Inu in handen.


Whales beheersen Shiba Inu

Na het herstel van de altcoin-markt hebben Shiba Inu en andere altcoins een plotselinge prijsstijging doorgemaakt. De SHIB koers is vandaag met meer dan 22% gestegen. Deze prijsstijging komt zeer gelegen voor grote SHIB investeerders.

Volgens gegevens van WhaleStats hebben deze zogenaamde whales momenteel 26% van het totale aanbod in handen. Exchange-gerelateerde adressen en bedrijven worden niet geteld door de tracker, waardoor het werkelijke percentage grote investeerders kan worden bepaald.

Met het toenemende aantal whales hebben activa de neiging om de eerdere volatiliteit te verliezen die aanwezig was toen bijna 100% van alle handelaren op de markt kortetermijnspeculanten waren. Zoals de samenstelling van de houders suggereerde, wordt Shiba Inu momenteel beschouwd als een actief op middellange termijn. De meerderheid van de houders heeft het actief ten minste zes maanden geleden betreden.

SHIB statistieken – Bron: WhaleStats

Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Whales blijven SHIB tokens kopen

Telkens wanneer whales de controle over de token overnemen, stopt de correctie en begint er een prijsstijging. Dit komt doordat grote wallets de munt verzamelen in plaats van het te verkopen. Grote verkoopvolumes verschijnen meestal aan het einde van bullish rally’s. De koopkracht van de detailhandel is dan groter dan niet-gerealiseerde verliezen, die vervolgens worden omgezet in niet-gerealiseerde winsten.

De accumulatie van Shiba Inu door whales begon toen het token bijna 30% van zijn waarde verloor. Dit was dagen na het bereiken van zijn all-time high in oktober. Whales hebben in een paar dagen tijd voor $300 miljoen aan SHIB gekocht.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0,0000276. Dat is 22% hoger dan een dag geleden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten