Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu wil de Metaverse betreden

De populaire meme token Shiba Inu wil het komende jaar een project lanceren in de Metaverse genaamd Shiberse.


Shiba Inu focust zich op de metaverse

Shiba Inu heeft de afgelopen maanden wat van zijn glans verloren. De SHIB koers is dit jaar namelijk met 37% gestegen. Dit terwijl het vorig jaar nog met 45.000.000% steeg. Tegen de huidige prijs staan meer Shiba Inu investeerders op verlies, dan dat investeerders op winst staan.

Voor een lange tijd werd de Shiba Inu token alleen maar gezien als een meme-token, maar daar komt langzaam verandering in. Shiba heeft onlangs namelijk aangekondigd de bruikbaarheid van de munt uit te breiden. Zo willen de ontwikkelaars SHIB een rol laten spelen in de metaverse. De metaverse is een netwerk van gekoppelde virtuele werelden waarin gebruikers digitaal land kunnen kopen en door middel van avatars met elkaar kunnen communiceren. Shiba Inu zegt dat het op weg is om de “Shiberse” te lanceren.


Wat is Shiberse?

Shiba Inu zegt dat Shiberse een meeslepende ervaring zal zijn voor ons ecosysteem en de metaverse wereld. De aankondiging op sociale media kwam door middel van een afbeelding van een Shiba Inu hond in een bos met een bijl in zijn bek. De aankondiging suggereert dat de lancering dit jaar zal plaatsvinden.

Verdere details waren niet beschikbaar. Ook bij dit Metaverse project zal waarschijnlijk land gekocht en verkocht kunnen worden. Daarnaast zullen er waarschijnlijk SHIB tokens gebruikt kunnen worden om transacties uit te voeren in de metaverse wereld.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De metaverse groeit razendsnel

Het is duidelijk dat de metaverse zeer snel groeit. Volgens Emergen Research kan de wereldwijde marktomvang van de metaverse markt in 2028 zelfs meer dan $828 miljard bedragen. Hierbij is rekening gehouden met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 43%. Het is dus logisch dat Shiba Inu streeft naar uitbreiding op dit gebied.

Shiba Inu wordt op dit moment gebruikt voor handel, staking om passief inkomen te verkrijgen, of als betalingsmethode bij bepaalde handelaren. Uitbreiden naar de metaverse, ondanks de concurrentie, zou het gebruik van Shiba Inu vergroten.

Het is nog te vroeg om te zeggen of Shiba Inu groot zal worden in de metaverse. Om dat te kunnen bepalen moeten er meer details over het Shiberse project boven water komen. Maar één ding is nu zeker: deze inspanning is niet genoeg om zelfs maar een deel van het risico van deze uiterst riskante crypto valuta speler weg te nemen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten