Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu wordt nu geaccepteerd door Amerika’s grootste VR-club

VR World, het grootste virtual reality centrum in Noord- en Zuid-Amerika, heeft aangekondigd dat het Shiba Inu als betalingsoptie op zijn platform zal accepteren.


VR World werkt samen met BitPay

VR World accepteert de SHIB tokens in samenwerking met de betalingsverwerker BitPay. Dit betekent dat aankopen met SHIB mogelijk zullen zijn bij alle handelaren die BitPay al accepteren of waar digitale cadeaubonnen kunnen worden gekocht via de wallet-app.

BitPay is uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste betalingsdienstaanbieders voor crypto’s. Steeds meer bedrijven werken samen met het bedrijf om Bitcoin en andere cryptocurrencies te accepteren als betaalmiddel. BitPay is sinnds vorige week begonnen met het ondersteunen van Shiba Inu tokens.

VR World is een belangrijke speler in de NFT-wereld en organiseerde vorige maand de afterparty voor de NFT.NYC-conferentie. Leo Tsimmer, de CEO van VR World, gaf aan dat het na dit evenement duidelijk was voor het bedrijf dat cryptocurrency zijn intrede heeft gedaan in het dagelijks leven.


Shiba wordt steeds meer geaccepteerd

Shiba Inu werd gemaakt als ‘slechts’ een meme-coin, maar is al gauw uitgegroeid tot meer dan dat. De SHIB token heeft namelijk een enorme stijging in gebruikers gezien en ook steeds meer bedrijven beginnen de token te adopteren. De betalingssector heeft SHIB verwelkomd, grotendeels vanwege het feit dat het goedkope en betrouwbare transacties mogelijk maakt.

Op dit moment wordt Shiba Inu geaccepteerd door miljoenen winkeliers over de hele wereld. HetKoop SHIB met iDeal door Gemini gesteunde digitale betalingsbedrijf Flexa, bijvoorbeeld, vertelde zijn volgers een paar dagen geleden dat ze nu betalingen kunnen doen met SHIB in meer dan 40.000 winkels in de Verenigde Staten.

Ook heeft de reisorganisatie Travala en de online elektronicawinkel Newegg deze maand ook aangekondigd dat ze SHIB-tokens als betaalmiddel zullen accepteren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten