shiba inu, shib, shibarium
Shiba inu

Shiba Inu ziet een toename van 198% in netwerkactiviteit

Shiba Inu (SHIB) vertoont nog geen overtuigende prijsprestaties, aangezien de token zich momenteel zijwaarts beweegt rond een prijs van $0,0000072. Desondanks is er een opvallende stijging in de netwerkactiviteit van SHIB waar te nemen, wat wijst op een potentiële koersstijging op korte termijn.

Een opmerkelijke toename in netwerkactiviteit van Shiba Inu (SHIB) wordt onderstreept door een bijna 200% stijging in het aantal dagelijkse actieve adressen in de afgelopen week, waarbij de grootste groei zeer recent plaatsvond. Deze groei in actieve adressen suggereert een verhoogde interesse in SHIB, wat kan duiden op een stijgende vraag en daarmee een potentieel positief effect op de prijs.

Dagelijkse actieve adressen Shiba Inu
Dagelijkse actieve adressen Shiba Inu – IntoTheBlock

De invloed van DeFi

Een belangrijke drijfveer achter de groeiende activiteit van Shiba Inu (SHIB) lijkt de populariteit te zijn van gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocollen op zijn netwerk. In tegenstelling tot andere netwerken zoals Ethereum (ETH), waar een afname van de ‘total value locked’ (TVL) – de totale waarde van assets die binnen DeFi-protocollen zijn vastgelegd – wordt waargenomen, handhaaft Shiba Inu een stabiele TVL.

Toestroom nieuwe SHIB investeerders

Voortbouwend op de eerder genoemde groei, hebben we onlangs gemeld nieuwe crypto investeerders massaal Shiba Inu tokens kopen. Ze hebben in twee weken tijd namelijk zo’n 18 miljard SHIB gekocht , wat overeenkomt met een investering van circa $130.000.

Deze transacties vonden hoofdzakelijk plaats tussen 25 september en begin oktober. Tegelijkertijd zagen we een duidelijke vermindering van SHIB op exchanges, wat kan wijzen op een langetermijnvertrouwen van investeerders in deze munt.

Conclusie

Al met al suggereren deze ontwikkelingen dat SHIB wellicht aan de vooravond staat van een positieve prijsbeweging, ondersteund door toenemende activiteit en vertrouwen in de munt. Echter, zoals altijd bij crypto-investeringen, zijn er inherente risico’s en is het essentieel om gedegen onderzoek te doen voordat je een  investeringsbeslissing neemt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers