bone shibaswap
Shiba inu

Shiba Inu’s BONE treedt de top 100 binnen

De cryptocurrency Bone ShibaSwap (BONE) blijft zijn opwaartse trend voortzetten en heeft nu een marktkapitalisatie die het tot de 99e grootste cryptovaluta maakt.

Top 100 op basis van marktkapitalisatie

In de afgelopen dagen heeft de governance-token van het Shiba Inu-ecosysteem, BONE, aanzienlijke vooruitgang geboekt. Op het moment wordt de munt verhandeld tegen $1,86, wat een toename betekent van 9% in de afgelopen 24 uur.

Mogelijk is de recente stijging van de prijs van BONE te danken aan positief nieuws over Shibarium. Hoewel de precieze datum van de lancering van Shibarium nog niet bekend is, heeft de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, Shytoshi Kusama, onlangs gehint dat de langverwachte release van het Layer 2-protocol deze week zou kunnen plaatsvinden. Momenteel is Kusama druk bezig met het publiceren van een reeks artikelen waarin de details en de essentie van Shibarium worden uitgelegd.

Als gevolg van deze toename in waarde, heeft BONE de top 100 van cryptocurrency’s op basis van marktkapitalisatie bereikt. Dit is de allereerste keer dat BONE deze mijlpaal heeft bereikt. Momenteel staat BONE ShibaSwap gerangschikt als de 99e grootste cryptocurrency.

BONE en Binance

De Shiba Inu community is momenteel actief bezig met het promoten van BONE bij grote exchanges, zoals Binance. Er is een petitie gestart op Change.org, die op het moment van schrijven 1.962 handtekeningen heeft verzameld, om Binance aan te moedigen BONE op hun platform te noteren.

Op dit moment werkt Huobi Global, gevestigd in de Seychellen, aan de integratie van BONE in hun lijst van cryptocurrency’s. Volgens The Crypto Basic, test Huobi Global momenteel de BONE-handelspagina, wat suggereert dat het governance-token van Shiba Inu binnenkort op het platform beschikbaar zou kunnen zijn. Bovendien is Bone ShibaSwap onlangs genoteerd op XT.com, Swapzone en Bitget Exchange.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins