Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu’s Shibarium ziet explosieve toename van activiteit

Shibarium, de layer-2 van Shiba Inu (SHIB), heeft onlangs een opmerkelijke groei in gebruikersactiviteit ervaren. Uit gegevens van Shibariumscan, een blockchain-verkenner specifiek voor het Shibarium-netwerk, blijkt dat het aantal actieve Shibarium-accounts in de afgelopen weken met 55% is gestegen. Dit betekent een dagelijkse toename van 783 accounts. Bovendien groeide het aantal nieuwe account-registraties op Shibarium ook met een indrukwekkende 222%, wat neerkomt op een gemiddelde van 93 nieuwe accounts per dag.

Aantal nieuwe Shibarium accounts per dag
Aantal nieuwe Shibarium accounts per dag – Shibariumscan

Naarmate het aantal gebruikers op Shibarium toeneemt, merken we ook een stijging in de transactiekosten op het platform. De transactiekosten op Shibarium worden betaald met BONE, een van de native tokens van het Shiba Inu-ecosysteem en wordt gebruikt voor transacties, governance en andere functies binnen het platform.

Gestage groei na een explosieve start

Op dit moment zijn er meer dan 1,25 miljoen adressen geregistreerd op het netwerk, met in totaal meer dan 3 miljoen transacties. Hoewel dit indrukwekkend is, lijkt de activiteit enigszins af te nemen. Drie weken na de lancering had het netwerk al 2 miljoen transacties verwerkt. Echter, in de daaropvolgende maand is dit aantal met slechts 1 miljoen toegenomen.

Statistieken Shibarium
Statistieken Shibarium – Shibariumscan

Toekomstperspectief voor SHIB investeerders

Voor investeerders kan de verminderde groeisnelheid duiden op afnemend enthousiasme of naderende marktverzadiging. Wellicht stabiliseert het netwerk na een indrukwekkende start nu in een gestaagder groeiritme. Ondanks de huidige vertraging kunnen toekomstige updates of samenwerkingen de betrokkenheid weer aanwakkeren. Investeerders doen er goed aan om continu op de hoogte te blijven van deze trends en de cijfers in perspectief te zien, zodat ze geïnformeerd kunnen handelen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.