Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shibarium doorbreekt weer een mijlpaal: 2 miljoen transacties

Sinds de herlancering van Shiba Inu (SHIB) zijn Shibarium netwerk worden er steevast records verbroken. Slechts twee weken na de livegang markeerde het layer-2 netwerk al een indrukwekkende mijlpaal: meer dan 1 miljoen unieke adressen en bijna 1 miljoen transacties.

Een week later is het aantal transacties zelfs verdubbeld waarmee de grens van 2 miljoen transacties is doorbroken. Evenmin zijn er nog eens 100.000 wallets bijgekomen. De dagelijkse gemiddelde transacties zitten ongeveer op de 170.000. 

Ondanks een wat tegenvallende start blijft Shibarium, liegen de cijfers niet. Het netwerk blijft zich profileren als één van de snelst groeiende blockchains. Het streeft naar een geoptimaliseerd, sneller en goedkoper Shiba Inu netwerk. Omdat SHIB een ERC-20 token is, en daarmee op het Ethereum (ETH) netwerk opereert, hebben de ontwikkelaars een fork van Polygon (MATIC) kunnen gebruiken als basis voor Shibarium. 

Het uiteindelijke doel is om Shiba Inu uit te breiden met metaverse en gaming-toepassingen. Een positieve ontwikkeling aangezien het deze uitbreiding nieuwe gebruiksscenario’s open voor SHIB. Het kan de token blootstellen aan grotere en meer diverse gebruikersgroepen. De metaverse en gaming zijn veelbelovende gebieden in de blockchain-industrie en kunnen een significante vraag naar SHIB genereren.

Tegenvallende SHIB koers biedt kansen

De groei en adoptie van Shibarium zien we gek genoeg niet terug in de prijs. De SHIB koers steeg naar aanloop van de lancering tot boven de $0,000011. Desondanks zakte het aantal erna weer terug naar rond de $0,000007. Het is de op één na laagste waardering in het jaar en dus een relatief lage waardering voor het project. 

De positieve ontwikkelingen en de lage koers doen hinten naar een goed koopmoment. Dat is ook terug te zien in het gedrag van whales. Over de afgelopen dagen werden er door deze grote investeerders meer dan $100 miljoen aan SHIB gekocht.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu Burnrate Schiet Omhoog met 627%
Shiba Inu en Shibarium: Hoe presteren ze? Een diepgaande analyse
Shiba Inu’s Token Burn: 130 Miljoen SHIB Vernietigd in 24 Uur
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?