Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Shiba prijs stijgt terwijl whale 4 biljoen SHIB tokens koopt

De Shiba Inu prijs is in de afgelopen 24 uur met meer dan 10 procent gestegen. Dit komt deels doordat de hele cryptomarkt stijgt, maar ook omdat een grote investeerder meer dan 4 biljoen SHIB tokens heeft gekocht. De whale betaalde $136 miljoen voor de tokens.


De Shiba Inu prijs stijgt met 10 procent

Hoewel het herstel van de Shiba Inu-prijs dus samenvalt met het algemene herstel van de cryptomarkt, lijken grote aankopen van crytpo whales te hebben bijgedragen aan de koersstijging van vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0.00003250, wat 10,5% hoger is dan een dag geleden.

SHIB 1-uur grafiek – Bron: Tradingview

Eerder meldde Newsbit al dat grote investeerders SHIB tokens blijven kopen. Dit ondanks het matige prijsverloop van de afgelopen tijd. Vandaag zien we dus opnieuw dat een whale een enorme aankoop heeft gedaan. Het lijkt er op dat grote investeerders gisteren massaal de dip hebben gekocht, toen de SHIB prijs daalde tot een dieptepunt van $0,000028.

Voor nu zou het een positief teken zijn als SHIB het weerstandsniveau van $0,000043 zou weten te doorbreken. Een prijsstijging richting het $0,000055 – $0,000065 niveau is vanuit daar mogelijk.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten