Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shibarium introduceert grote update voor sneller en gebruiksvriendelijker Shiba Inu netwerk

Shibarium heeft onlangs een belangrijke update ondergaan. Deze update introduceert diverse nieuwe functies die bedoeld zijn om de gebruikerservaring te verbeteren.

De ontwikkelaars hebben het platform sneller en gebruiksvriendelijker gemaakt door een vernieuwde interface te implementeren. Ook ondersteunt deze upgrade verdere adoptie door meer wallets te integreren met Shibarium.

Daarnaast zet deze upgrade de ontwikkelaars op het pad naar verdere uitbreiding en groei van het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem.

Shibarium speelt een cruciale rol binnen dit ecosysteem door snelle transacties te faciliteren op een secundaire blockchainlaag. Bovendien ondersteunt het platform nu ook de creatie en het beheer van Non Fungible Tokens (NFTs).

Integratie Metamask

Een van de opvallendste nieuwe functies van het Shibarium-netwerk is de integratie met een breed scala aan populaire wallets. Gebruikers van wallets zoals MetaMask en Coinbase Wallet kunnen nu verbinding maken met het layer-2 platform, wat de deur opent voor een potentieel grote nieuwe gebruikersgroep. Andere wallets zoals Wallet Connect, Trust Wallet en Rainbow zijn nu ook compatibel met het netwerk.

Verbeterde gebruikersinterface

Shibarium is ook toegankelijker geworden, mede dankzij grote verbeteringen aan de gebruikersinterface. De ontwikkelaars hebben het platform grondig herzien, wat resulteerde in verbeterde prestaties. De interface is nu sneller en toegankelijker, wat de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verbetert.

Het Shibarium-team deelde enthousiast hun updates via het socialemediaplatform X:

“We zijn verheugd om de nieuwe Shibarium UI-update te lanceren. Het is nu sneller, soepeler en toegankelijker dan ooit!”

De SHIB prijs reageert neutraal op de ontwikkelingen op het Shibarium platform. De koers steeg in de afgelopen 24 uur met 0,3% in waarde. De afgelopen week is de memecoin hard geraakt, de koers daalde namelijk met ruim 16%. 

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?