SHIB
Shiba inu

Shibarium-lancering: Explosieve Groei Voor Shiba Inu en BONE In Zicht

De prijs van de Bone ShibaSwap (BONE) token, een gas-token van de Shiba Inu layer-2 blockchain Shibarium, is met meer dan 35% gestegen. Deze indrukwekkende groei heeft het in de top 100 van cryptovaluta’s geplaatst.

Deze groei werd aangewakkerd door de aankondiging van hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama dat de release van Shibarium’s mainnet en de Worldpaper in augustus zal plaatsvinden. In de afgelopen 24 uur heeft BONE meerdere weerstandsniveaus doorbroken en is de prijs met 25% gestegen, wat een voorbereiding lijkt te zijn voor een rally richting $3.

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, heeft eerder bekendgemaakt dat Shiba Inu de hoofdsponsor zal zijn van de Blockchain Futurist Conference. Tijdens deze conferentie worden Shibarium en het bijbehorende ‘Worldpaper’ van het ecosysteem gepresenteerd.

Een grote prijsstijging is in zicht

Enkele dagen voorafgaand aan de aankondiging, op 3 juli, voorspelde Lucie, de officiële marketing specialist van het Shiba Inu ecosysteem, dat de prijs van de Bone ShibaSwap (BONE) token een opwaartse trend zou beginnen, mogelijk richting $2-$3. Op dat moment lag de handelsprijs van BONE nog onder de $1, maar inmiddels heeft het al een prijs van $1.4 bereikt.

De BONE-prijs heeft een belangrijk keerpunt bereikt, door meerdere weerstandsniveaus en het opwaartse kanaal te doorbreken om een hoogtepunt van $1.4 te bereiken in de afgelopen 24 uur. Dit duidt op een bullish prijsbeweging, met zowel de Bollinger bands als de RSI die een voortzetting van de opwaartse trend suggereren, ondersteund door aanhoudende kracht in de markt. Deze rally zou de BONE-prijs in enkele weken naar $2 kunnen stuwen en mogelijk zelfs naar $3 na de lancering van Shibarium.

Shibarium Release en Efficiëntie van Testnet

Gedurende de evenementen genaamd Blockchain Futurist Conference, ETHToronto en ETHWomen, zal Shytoshi Kusama, in een primeur, een toespraak houden via kunstmatige intelligentie (AI). Bovendien zullen Kusama en zijn team een reeks projecten onthullen die gerelateerd zijn aan Shibarium. Daarnaast zullen ze details delen over Doggy DAO en SHIB DOGGY DAO FOUNDATION, alsmede informatie over de vier tokens binnen hun ecosysteem. Partners en projecten zoals Unification, BadIdea.Ai, die samenwerken met Shibarium Technologie, zullen ook worden gepresenteerd tijdens het evenement.

Parallel daaraan, heeft het testnetwerk van Shibarium, genaamd “Puppynet”, een indrukwekkende mijlpaal bereikt door de grens van 25 miljoen transacties te overschrijden. Deze toename in netwerkactiviteit op Shibarium suggereert een aanzienlijke vraag en kan mogelijk een impuls geven aan de prijzen van zowel SHIB als BONE op de lange termijn. Met de komende lancering van Shibarium wordt verwacht dat het Shiba Inu ecosysteem verder zal decentraliseren, waarbij de gemeenschap meer controle krijgt over de besluitvorming binnen het ecosysteem.

Conclusie

Samenvattend, lijkt het erop dat de aanstaande release van Shibarium een aanzienlijk positieve invloed kan hebben op zowel de Shiba Inu als de BONE token. Het optimisme rond de lancering, gekoppeld aan de aanhoudende activiteiten en innovaties binnen het Shiba Inu ecosysteem, suggereert een sterke toekomst voor deze cryptomunt.

Indicaties zoals de toename van het netwerkverkeer op het testnetwerk “Puppynet” en de voortdurende stijging van de BONE-prijs ondersteunen dit vertrouwen. De verwachting is dat de lancering van Shibarium niet alleen zal bijdragen aan de decentralisatie van het Shiba Inu ecosysteem, maar ook aan een mogelijke waardestijging van de SHIB en BONE tokens.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC