Nieuws

Sirin Labs en MyEtherWallet gaan samenwerken
De Zwitserse smartphone-ontwikkelaar Sirin Labs zal de populaire cryptocurrency wallet MyEtherWallet (ofwel MEW) gaan integreren in zijn Finney-blockchain-smartphone. Het bedrijf werd bekend nadat het de eerste op de
blockchain gebaseerde smartphone op de markt bracht.


Smartphone aanschaffen via MEW

Sirin Labs gaat gebruikers van de MEW-interface toestaan om hun blockchain smartphone aan te schaffen via de moiele- en web-interface van MEW. Hiernaast zal er een integratie komen op de blockchain-smartphone, waardoor deze beschikbaar wordt voor Finney-gebruikers.


Vergroten van adoptie

De samenwerking tussen Sirin en MEW is tot stand gekomen vanuit een gezamelijke visie. Zo willen beide bedrijven de adoptie van cryptocurrency stimuleren. Hiernaast willen de bedrijven het proces tot en hoe gebruikers om moeten gaan met hun cryptocurrency-tokens versimpelen.

MEW liet weten dat het altijd op zoek is naar veiligere integraties naar Ethereum. Volgens het bedrijf is het hebben van een wallet op de telefoon erg waardevol.Toegang tot groot aantal gebruikers

Door MEW te integreren in de Finney-smartphone, wordt het hun gebruikers erg eenvoudig gemaakt om cryptotranacties te versturen of te ontvangen. Hiernaast biedt dit een mogelijkheid om crypto toegankelijker te maken voor een grote groep gebruikers.