Bitvavo Nieuws, Exchange Nieuws

Situatie tussen DCG en Bitvavo lijkt te verbeteren

Vandaag, 27 januari, heeft Bitvavo opnieuw een update gedeeld over de 280 miljoen euro die het nog krijgt van de Digital Currency Group (DCG). In de update schrijft Bitvavo dat de onderhandelingen over het openstaande bedrag dichterbij een oplossing zijn gekomen. Bitvavo, maar ook Genesis en DCG, schrijven zelfs positief te zijn over de huidige situatie.

Een verbeterd voorstel

In de update schrijft de Nederlandse crypto beurs dat DCG een verbeterd voorstel heeft gedaan wat betreft de openstaande 280 miljoen euro die Bitvavo nog moet ontvangen. Dit voorstel betekent dat Bitvavo het gros van de uitstaande tegoeden binnen een acceptabele termijn terug zal krijgen. Uit de Chapter 11 faillissementsbescherming blijkt dat DCG ook genoeg tegoeden heeft om het geld daadwerkelijk terug te betalen.

Ondanks dat er schot in de zaak lijkt te zitten zijn de onderhandelingen nog niet helemaal rond. Maar het begint er langzaam op te lijken dat Bitvavo opgelucht adem kan gaan halen.

Bitvavo haalt uit naar traditionele media

Naast de positieve update haalt Bitvavo uit naar de berichtgeving van de traditionele media. Deze berichtgeving is volgens Bitvavo speculatief en aangezien de Nederlandse crypto beurs zich nog in de onderhandelingsfase bevindt kunnen ze zich hier moeilijk tegen verdedigen. Newsbit beaamt dit standpunt en heeft eerder deze week reactie gevraagd aan het Fd.

Al met al lijkt de situatie rondom DCG zich snel te verbeteren en dat is maar goed ook.

Exchange nieuws

Crypto.com krijgt MVP-voorbereidende licentie van Dubai-regulator
Aandeel Coinbase steeg al met ruim 85 procent in 2023
Coinbase verwacht een grote vraag naar unstaking van ETH met de Shanghai-upgrade
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
4 tekenen dat 26.000 dollar het plafond was voor Bitcoin

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten