Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Solana en Avalanche prijzen schieten omhoog

De cryptomarkt toont vandaag een mooi herstel gemiddeld zijn de koersen met zo’n 2,5% gestegen. Er zijn echter twee tokens die er vandaag met kop en schouders bovenuit steken, namelijk Avalanche en Solana.


Solana prijs toont een sterk herstel na netwerk crash

De Solana prijs is in de afgelopen 24 uur met meer dan 16 procent gestegen. 1 SOL token wordt daardoor op het moment verhandeld voor $161,20. Ondanks deze grote prijsstijging is het nog altijd $30 verwijderd van zijn eerdere All Time High die 10 dagen geleden werd behaald.

SOL 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Het was geen gemakkelijke week voor het Solana-netwerk. Dinsdag was er een netwerkstoring, die werd veroorzaakt door een overweldigend transactievolume veroorzaakt door bots tijdens een eerste DEX-aanbieding (IDO) op de gedecentraliseerde beurs Raydium. Het netwerk lag er voor meer dan 14 uur uit waardoor de koers in 1 dag crashte met 13%.

Na die dag werd het netwerk herstart waardoor de Solana prijs weer is hersteld tot boven de $160.


Avalanche prijs stijgt door investeringsronde van $230 miljoen

Avalanche is de andere token die uitermate goed presteert vandaag. De AVAX prijs is in de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 7% gestegen tot een hoogtepunt van $72,15. Sinds het bereiken van dit hoogtepunt is de koers echter wel weer wat teruggezakt.

AVAX 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

De huidige bullmarkt voor Avalanche kan worden toegeschreven aan de private-tokenverkoop van donderdag, die werd geleid door Polychain Capital en Three Arrows Capital. Ze slaagde er in om $230 miljoen op te halen voor de ontwikkeling van het ecosysteem van Avalanche.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten