Solana, SOL
Solana

Solana heeft serieuze potentie in de volgende bullmarkt

Guy Turner van Coin Bureau is ervan overtuigd dat Solana in de volgende bullmarkt aan een gigantische rally kan beginnen. “Solana kan in de volgende bullrun een serieuze potentie hebben. Simpelweg omdat de volgende Layer-1 projecten zichzelf neerzetten als een Solana-killer”, zo begint een optimistische Turner zijn verhaal.

Solana lijkt op Ethereum?

Projecten die zichzelf aanmerken als een Solana-killer is natuurlijk iets wat we eerder zagen met Ethereum. In principe poneerde Solana zich in eerste instantie als een Ethereum-killer. Wat dat betreft bewijst Solana zich momenteel als een goed merk, zo stelt Turner in zijn nieuwe video voor Coin Bureau.

“Uiteindelijk schoten zowel Ethereum als Ethereum-killers gigantisch omhoog tijdens de vorige bullrun. Het is mogelijk dat we een vergelijkbaar scenario zullen zien voor Solana en de Solana-killers tijdens de volgende bullrun”, zo gaat Turner verder.

In deze analyse gaat Turner er vanuit dat Ethereum de Layer-1 oorlog nog niet heeft gewonnen. Dat lijkt ook niet het geval, omdat de echte toepassingen voor de technologie nog moeten komen. Al heeft Ethereum op dit moment wel verreweg de meeste gebruikers.

Moeilijk verhaal voor BNB

Turner gaat in zijn analyse ook in op Binance Coin (BNB) dat volgens hem in een lastige positie zit. De toekomstige koers van BNB hangt volgens Turner af van de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving in de Verenigde Staten.

Binance zal in eerste instantie de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) moeten winnen. “De vraag of Binance Coin vanaf dit niveau omhoog kan springen hangt af van de toekomst van Binance zelf”, aldus Turner.

Als we plotseling positieve ontwikkeling zien omtrent Binance en wet- en regelgevers over de hele wereld, dan zou dat een fantastisch signaal zijn voor de munt.

Op dit moment is dat echter niet het geval, waardoor het wellicht een goed idee is om voorzichtig te zijn met de altcoin. Over Solana is Turner in ieder geval een stuk positiever.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

Oprichter Solana: ‘Perfectie geen vereiste voor crypto-regelgeving’
Creditcard-gigant Visa noemt Solana beter dan Bitcoin en Ethereum
Analist ziet grote potentie in Solana voor volgende bullrun
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen