Solana, SOL
Solana

Solana netwerk heeft problemen en moet herstart worden

Op 25 februari ondervond het Solana-netwerk vertragingen in de blokproductie na een upgrade van de validatiesoftware, wat resulteerde in verstoringen van transacties. Validators hebben de software downgraded om de netwerkprestaties te verbeteren.

Solana netwerk moet herstart worden

Het technische probleem begon om 07:00 uur Amsterdamse tijd, waardoor validators moesten downgraden naar versie 1.13 om transacties in het netwerk te herstellen. De downgrade was echter niet voldoende om Solana weer normaal te laten werken, waardoor de beslissing werd genomen om het netwerk opnieuw op te starten op v1.13.6.

Volgens de Solana-website ondervond het netwerk een aanzienlijke vertraging in de blokproductie tijdens de validatiesoftware upgrade. Developers zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een oorzaakanalyse.

Het vertragingsprobleem is gerelateerd aan de upgrade van 1.13 naar 1.14, wat de afronding van het blok vertraagde. Momenteel is het Solana-netwerk aan het herstarten en is 80% van de actieve stake nodig om de activiteiten te hervatten.

Solana nieuws

Bekende investeerder verkoopt al zijn Ethereum in ruil voor Solana
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
Toeters en bellen voor Ethereum, bliksemsnelle prestaties voor Solana
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken