Solana Nieuws

Solana netwerk heeft problemen en moet herstart worden

Op 25 februari ondervond het Solana-netwerk vertragingen in de blokproductie na een upgrade van de validatiesoftware, wat resulteerde in verstoringen van transacties. Validators hebben de software downgraded om de netwerkprestaties te verbeteren.

Solana netwerk moet herstart worden

Het technische probleem begon om 07:00 uur Amsterdamse tijd, waardoor validators moesten downgraden naar versie 1.13 om transacties in het netwerk te herstellen. De downgrade was echter niet voldoende om Solana weer normaal te laten werken, waardoor de beslissing werd genomen om het netwerk opnieuw op te starten op v1.13.6.

Volgens de Solana-website ondervond het netwerk een aanzienlijke vertraging in de blokproductie tijdens de validatiesoftware upgrade. Developers zijn momenteel bezig met het uitvoeren van een oorzaakanalyse.

Het vertragingsprobleem is gerelateerd aan de upgrade van 1.13 naar 1.14, wat de afronding van het blok vertraagde. Momenteel is het Solana-netwerk aan het herstarten en is 80% van de actieve stake nodig om de activiteiten te hervatten.

Solana nieuws

Solana stijgt met 12 procent vanwege verhuizing Helium Network
Brave kondigt samenwerking met Solana aan voor ondersteuning van DApp
Solana staat op uit de dood – SOL koers stijgt met 58%
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden