Google Logo
Ethereum, Solana

Solana verslaat Ethereum in Google zoekopdrachten

Het aantal Google-zoekopdrachten naar “Solana” is “Ethereum” voor het eerst in 2023 voorbij. De koersstijgingen van Solana maken mensen duidelijk nieuwsgierig naar het project. Terwijl Ethereum gedurende het hele jaar een ruime voorsprong had, ging Solana de munt van Vitalik Buterin plotseling voorbij in de week van 17 tot 23 december.

Populariteit Solana bereikt climax

Je zou kunnen stellen dat de populariteit van Solana een climax heeft bereikt, want Google geeft de munt een score van 100 momenteel.

De data laat ook zien dat Solana meer zoekopdrachten aantrekt in landen als Spanje en de Filippijnen. Als het om Indonesië, Taiwan en Marokko gaat is Ethereum nog altijd de baas.

Ondertussen laat de data ook zien dat gebruikers die zochten op Solana ook interesse hebben in zoektermen als “BONK” en “Tensor”. BONK is een op Solana gebaseerde memecoin, die recente PEPE voorbijging in market cap.

Tensor is een NFT-marktplaats die de Tensorians collectie creëerde en gigantische stijgingen vertoonde de afgelopen 30 dagen.

Solana gaat Ripple voorbij

Door de enorme stijgingen is Solana qua market cap ook het XRP van Ripple voorbijgeschoten. Waar XRP een gigantisch fanatiek leger van aanhangers kent, is het momenteel niet opgewassen tegen de stijgingen van Solana.

Tussen Solana en BNB is nog een heet gevecht gaande om de vierde plaats.

Aanhangers van Ethereum hoeven zich op het eerste gezicht nog geen zorgen te maken. Qua market cap moet Solana echt nog gigantische stappen zetten om in de buurt te komen bij het niveau van de munt van Vitalik Buterin.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?