Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Solana’s NFT-omzet bereikt half miljard dollar in drie maanden

Het secundaire verkoopvolume voor Solana-gebaseerde NFT’s heeft sinds begin augustus bijna $500 miljoen bereikt.


Een van de grootste NFT blockchains

Volgens gegevens van CryptoSlam, hebben de secundaire verkopen van Solana NFT’s een totaal van ongeveer $ 497,7 miljoen gegenereerd uit ongeveer 348.000 transacties. De gemiddelde prijs per NFT was $1.500.

Uit de gegevens blijkt dat Solana in september een recordmaand kende voor secundaire NFT-verkoopvolumes met een totaal van $189,4 miljoen. Terwijl Solana door sommigen wordt gezien als een “Ethereum killer,” blijft de Ethereum blockchain het meest populair. Secundaire verkopen op Ethereum werden met $2.2 miljard overschreden diezelfde maand.


Solana staat nu op plek 4 van grootste crypto’s

Mason Nystrom, onderzoeker van Messari, belichtte de gegevens via Twitter. Hij merkte op dat terwijl Ethereum nog steeds veruit de grootste is, het Solana netwerk zich snel heeft gevestigd als een van de grootste NFT blockchains ter wereld.

CryptoSlam’s ranglijst van de top NFT blockchains ziet Solana momenteel op de vierde plaats staan in termen van 24-uurs secundair volume met $1,9 miljoen. Koplopers zijn Ethereum ($37,7 miljoen), Ronin ($23,5 miljoen) en Wax ($4,5 miljoen).

Solana’s populairste NFT project is de Degenerate Ape Academy. Het project heeft $105,9 miljoen aan secundaire verkopen gegenereerd sinds de lancering medio augustus. De Degenerate Ape NFTs tonen geanimeerde gorilla avatars met unieke eigenschappen. Het project heeft $454.000 aan secundaire verkopen gezien in de afgelopen 24 uur.

De goede prestaties van het netwerk hebben de prijs van de Solana token flink laten stijgen. In de afgelopen 30 dagen is de SOL koers met meer dan 35% gestegen tot een hoogtepunt van $240. De marktkapitalisatie van Solana ligt nu rond de $71,9 miljard. Hierdoor is het nu de op 3 na grootste cryptomunt ter wereld.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten