Altcoin

Sphereon integreert zijn productsuite met LTO Network en voegt duizenden transacties toe

LTO Network wordt een steeds breder geaccepteerde blockchain en het team blijf door ontwikkelen. LTO verwelkomt nu niet alleen een klant, maar een hele productsuite die al draait bij verschillende overheidsinstanties en particuliere bedrijven, genaamd Sphereon. In dit artikel kom je te weten wat Sphereon precies is.


Wat is Sphereon?

Sphereon is in 2016 opgericht met het doel om vertrouwen te creëren in een digitale wereld door middel van schaalbare beveiligingstoepassingen. Sphereon bouwt oplossingen in samenwerking met softwareontwikkelaars, systeemintegrators en bedrijven. Spehereon helpt bedrijven bij het integreren van blockchain technologieën in huidige bedrijfssystemen. Dit doen ze via hun Sphereon Gateway met behulp van plug-ins en API’s. Precies hier is waar LTO Network om de hoek komt kijken. De API die zorgt voor data-integriteit en efficiënte samenwerking tussen meerdere belanghebbenden.

Applicatiebouwers en onafhankelijke softwareleveranciers, zoals Sphereon, zijn blockchain agnostisch, wat ook logisch is. Waarom zouden ze op één paard wedden als de klant misschien gewoon de voorkeur geeft aan een ander paard. Uiteindelijk komt het neer op de fundamentele technologie en de financiën die met deze extra beveiligingslaag gepaard gaan. Tot dusver is Sphereon geïntegreerd met onder andere Ethereum, Factom en HyperLedger.


Waarom LTO Network?

LTO Network is dus een nieuwe toevoeging aan Sphereon. Dit dankzij de eenvoud van integratie en een aantrekkelijk financieel model. LTO Network heeft zichzelf bewezen als de meest kostenefficiënte en snelle blockchain-oplossing voor gegevensintegriteit die momenteel beschikbaar is. LTO beveiligt momenteel ongeveer 50.000 gegevensobjecten per dag. Met een microblokkeringstijd van 1,2 seconden. Hiermee is de gegevensintegriteit vrijwel onmiddellijk en biedt het aanzienlijk lagere kosten dan de concurrenten op het gebied van gegevensintegriteit.

“We richten ons op herhaalbare oplossingen op blockchains met echt productiegebruik. LTO Network viel ons op door het snel groeiende transactievolume en het gemak van integratie in onze bestaande oplossingen. We krijgen vaak vragen van onze klanten over wat de toekomst van blockchain voor hen in petto heeft en met LTO Network in ons portfolio kunnen we onze klanten veel meer kansen geven om te profiteren van de voordelen van blockchain-technologie, dan we nu al kunnen. We kijken uit naar veel meer integraties en projecten in de toekomst samen met LTO Network! “ – Sebastian Boender, CEO of Sphereon


De samenwerking

De samenwerking stelt LTO Network in staat om gebruik te maken van de bestaande applicatie-infrastructuur van Sphereon, die al op grote schaal is geïntegreerd in verschillende overheidsinstanties en particuliere bedrijven. Hun ecosysteem van blockchain-oplossingen en hun gebruikers zijn één van de grootste ter wereld!

“Door de Sphereon-productsuite aan LTO Network toe te voegen, maken we een grote sprong voorwaarts in onze reeds succesvolle integratorbenadering. Omdat hun apps al actief zijn bij grote eindklanten, zouden we binnenkort een toename van netwerktransacties moeten zien binnenkomen. Ik raad ten zeerste aan om hun productsuite als bedrijf (eigenaar) te bekijken, omdat er voor elk bedrijf blockchain-mogelijkheden zijn! ” – Rick Schmitz, CEO van LTO Network

Het LTO-team verwacht dat binnen enkele weken een speciale node en transacties op het mainnet verschijnen.

LTO Network anchoring wordt standaard toegevoegd in sommige applicaties van Sphereon. Daarnaast zal LTO gebruikt worden in verschillende nieuwe use cases die de bedrijven samen zullen ontwikkelen. Er komt dus nog veel meer aan.