Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Staat Ethereum op het punt om explosief te stijgen?

Na een langdurige bearish trend, slaagde Ethereum er de afgelopen week eindelijk weer in om boven de psychologische $2.000 grens uit te komen. De recente cryptocrash eiste een enorme tol op de cryptomarkt, en niet in de laatste plaats op Ethereum. 

De grootste altcoin verloor namelijk in minder dan een maand tijd 60% van zijn waarde. Het bearish sentiment lijkt nu echter verdwenen en de koers toont tekenen van een comeback. Dit in combinatie met de aankomende netwerk upgrade zou er volgens analisten voor kunnen zorgen dat de Ethereum prijs explosief kan gaan stijgen.


Ethereum vertoont een tekenen van leven

Na de enorme crash tot $1.800 vreesden beleggers dat Ethereum niet snel meer boven de $2.000 zou komen, maar niks is minder waar. De koers bleef bijna 2 weken lang bearish, maar herstelden zich de afgelopen week en vertoont nu al een paar dagen een sterke prijsactie. Het sentiment in de cryptomarkt wordt langzamerhand wat positiever en dat, in combinatie met de sterke fundamenten van Ethereum, zou voor een mooie prijsstijging kunnen zorgen.

ETH 1D grafiek – Bron: Tradingview

Op welke prijzen moeten we letten?

Als Ethereum een sterke en positieve prijsactie blijft vertonen, zou de volgende weerstand voor ETH rond het vorige hoogtepunt van $2.800 moeten liggen. Als ETH dit niveau weet te bereiken zou dat een zeer goed teken zijn. Het is wel verstandig om als belegger goed het algehele sentiment op de cryptomarkt in de gaten te houden. Het is namelijk zo dat de Ethereum prijs nog altijd zeer afhankelijk is van de Bitcoin koers.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten