Ripple xrp token
Nieuws, Ripple, Trending

Staat Ripple (XRP) op het punt om Flink te Stijgen?

De Ripple koers zit vast in een driehoek vorm en dat wijst erop dat er een grote prijsverandering aan zit te komen. Een uitbraak naar boven ligt in de lijn der verwachtingen. Het enige wat nog mist is momentum op de crypto markt.


Ripple (XRP) wacht op momentum

De Ripple koers blijft al een aantal dagen lang vrijwel onveranderd. De koers zit vast tussen de $0,31 en $0,32 dollar. Vaak is een lange consolidatie periode een aanzet tot een grote prijsverandering. Hoe langer de koers stabiel blijft, hoe groter de uitbraak.

Eigenlijk zien we de XRP prijs sinds de uitbraak van 23 februari geen betekenis waardige koersverschuivingen meemaken. De koers blijft constant tussen de $0,30 en de $0,32 dollar. De XRP grafiek laat een driehoek vorm zien wat een teken is voor een uitbraak. Het enige wat nog mist is momentum op de cryptomarkt.

 WooCommerce integreert XRP

Er blijft positief nieuws naar buiten komen over Ripple. Zo werd vrijdag bekend dat XRP succesvol is geïntegreerd met het e-commerce platform genaamd WooCommerce. Dit betekent dat meer dan 3 miljoen website eigenaren Ripple als betaalmethode op hun website kunnen gebruiken. Deze stap wordt in de crypto wereld gezien als een stap naar massa acceptatie waar de hele cryptomarkt naar hunkert.

Daarnaast is XRP drie weken toegevoegd op de grootste Amerikaanse crypto exchange genaamd Coinbase. En exchange eToro laat weten dat Ripple de meest verhandelde cryptocurrency is op haar platform.


Ripple (XRP): De voortekenen zijn zeer positief

Dergelijk nieuws en intergratie op enorme platformen als WooCommerce zullen meer investeerders naar de cryptocurrency toetrekken. Toch zien we dat de XRP prijs bijna niet reageert op alle positiviteit. Het lijkt niet lang meer te duren totdat de Ripple prijs omhoog gaat schieten maar er is momentum nodig. Zou Ripple langzaam kunnen opbouwen tot een enorme uitbarsting? Laten we het kort analyseren.

Op korte termijn zal de $0,33 dollar weerstandsgrens moeten worden doorbroken. Onze verwachting is dat er spoedig een prijsbeweging aan zit te komen die uit de driehoek zal breken. Zo’n opleving kan de rally richting de $0,40 dollar in gang zetten.

Al met lijken de voortekenen voor de op één na grootste cryptocurrency positief. Wel zou er momentum opgebouwd moeten worden om de $0,33 dollar grens te doorbreken. Als dat lukt verwachten we een flinke prijsstijging.