Ripple xrp token
Nieuws, Trending

Ripple (XRP) ook toegevoegd op Coinbase.com


Vanaf 28 februari ondersteunt Coinbase XRP op Coinbase.com en in de Coinbase Android en iOS apps. De klanten van Coinbase kunnen vanaf nu Ripple kopen, verkopen, verzenden en ontvangen.

 

Ripple is toegevoegd aan Coinbase.com

Het kopen van Ripple is mogelijk vanaf bijna elk land. Alleen klanten uit Engeland en de staat New York moeten nog even wachten voordat ze XRP kunnen kopen via Coinbase.

Op 25 februari kondigde Coinbase aan dat het de XRP token zou ondersteunen op haar Coinbase Pro platform. Hierin vertelde de Amerikaanse crypto exchange dat handel in XRP beschikbaar zal zijn voor klanten in Amerika, Canada, Europa, Engeland, Singapore en Australië.


Ripple koers heeft nog niet echt gereageerd op het nieuws

Na het nieuws kwam er een controversieel rapport naar buiten van onderzoeksbureau Diar. In dit rapport werd geschreven dat Ripple eigenlijk helemaal niet gelist had mogen worden op Coinbase. Volgens de onderzoekers stelt Coinbase dat de eigendomsbelang in een crypto minder dan 50 procent moet zijn. Het moet dus een minderheidsbelang zijn.Echter, volgens de onderzoekers van Diar is dit bij Ripple niet het geval. Naar verluidt heeft het bedrijf ongeveer 60 procent van het aanbod zelf in bezit.

De Ripple koers heeft nog niet echt gereageerd op de toevoeging op de officiele website en Apps van Coinbase. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,321 dollar. Dat is zo’n 2 procent hoger dan een dag geleden.