Nieuws, Trending

Coinbase Pro voegt ondersteuning van Ripple XRP toe


Het professionele platform van cryptocurrency exchange Coinbase voegt ondersteuning voor Ripple’s XRP token toe.

 

Coinbase Pro voegt ondersteuning voor XRP toe

Coinbase Pro kondigt vandaag rond 19:00 aan dat het XRP zal toevoegen. Het platform accepteert vanaf nu voor de eerste 12 uur alleen XRP stortingen na deze 12 uur zal de munt volledig verhandeld kunnen worden. Coinbase vertelt dat er eerst voldoende liquiditeit moet zijn op het platform en dat er daarom is gekozen voor de 12 uur duurige periode.

Het traden van Ripple is beschikbaar voor klanten uit Amerika, Canada, Europa, Engeland, Australië en Singapore. Het zou kunnen zijn dat de exchange haar diensten later nog uitbreidt naar andere landen.

 

Ripple koers schiet omhoog

De afgelopen maanden is Coinbase Pro flink bezig met het uitbreiden van het aantal crypto tokens. In augustus werd Ethereum Classic (ETC) toegevoegd, gevolgd door Basic Attention Token (BAT) en Zcash (ZEC).

Het toevoegen van Ripple aan Coinbase is langverwacht door de hele crypto wereld. Nu is het er dan eindelijk van gekomen.

Op het moment van schrijven ligt de XRP prijs rond de $0,334 dollar. Dit terwijl de Ripple koers een paar uur geleden nog rond de $0,30 dollar lag. Dat betekent dat de koers met meer dan 10 procent omhoog is geschoten.