Stellar Foundation en Keybase lanceren Airdrop van $120 miljoen

De Stellar Development Foundation, een non profit organisatie die is opgericht ter ondersteuning van het Stellar netwerk, lanceert samen met Keybase een gezamelijke airdrop van $120 miljoen dollar.

In een blogpost kondigt Keybase aan dat de komende 20 maanden elke maand 100 miljoen XLM tokens weggegeven wordt aan hun gebruikers. Dat betekent dus dat er 2 miljard XLM weggegeven wordt, wat zo’n $120 miljoen dollar waard is. Keybase zal de munten weggeven aan meer dan 300 duizend gebruikers.


Wanneer kom je in aanmerking voor de Airdrop?

De Stellar Foundation vertelt dat je alleen in aanmerking komt voor de Airdrop als je vóór de aankondiging van vandaag een Keybase account had. Als je er nog geen account hebt dan moet je het Keybase account koppelen aan een Github of HackerNews account dat vóór 9 september was geregistreerd.

De airdrop duurt dus minimaal drie maanden. Daarna zal Stellar bepalen of het programma voorgezet wordt.


De Stellar (XLM) koers

Stellar is een betaaltechnologie dat gebaseerd is op het Ripple protocol. Op het moment van schrijven is XLM de op 11 na grootste digitale valuta ter wereld. De waarde van 1 XLM token ligt vandaag rond de $0,061 dollar. Gisteren lag de XLM koers rond de $0,059 dollar. Dat betekent dat de Stellar koers vandaag met zo’n 2 procent is gestegen.

 
XLM/USDT

[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken