Nieuws

Stellar (XLM) en Lisk (LSK) koers Schieten omhoog


Bitcoin blijft vrij stabiel verhandelen maar toch zijn er twee belangrijke altcoins waarvan de koersen omhoog schieten: Stellar en Lisk. Lees verder.


Coinbase pro voegt Stellar toe +6%

De prijsstijging van Stellar (XLM) heeft een duidelijke reden. Zoals Newsbit vandaag liet weten voegt Coinbase Pro XLM toe op haar platform. De verwachting is dat kort hierna Stellar ook beschikbaar zal zijn op Coinbase.com en de Coinbase App.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XLM token rond de $0,109 dollar. Eén dag geleden lag de Stellar koers nog rond de $0.104 dollar. Dat betekent dat het nieuws de koers heeft doen stijgen met 6.15 procent.

 
stellar koers, xlmLisk (LSK) koers stijgt met 11 procent

Een andere altcoin die vandaag erg goed presteert is Lisk (LSK). Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 LSK token rond de $1,55 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $1,36 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 11 procent is gestegen.

Het hoogtepunt van de koersstijging vond vandaag rond 13:45 uur plaats. De LSK koers piekte toen rond de $1.64 dollar. Hierna hebben we de koers weer iets zien terugzakken tot het huidige prijsniveau van $1.55 dollar.

De Lisk koers schoot omhoog door een livestream met Charlie Lee van Litecoin. Hierin onthult hij samenwerkingen van Lisk met banken.

 
lisk koers