Sneaker
Blockchain, NFT

Steve Aoki dropt digitale sneakers in move-to-earn-game ‘Stepn’

De populaire mobiele game Stepn heeft aangekondigd dat ze een exclusieve samenwerking zijn aangegaan met de beroemde elektronische muzikant Steve Aoki om een collectie digitale sneakers te lanceren via Solana NFTs. Deze unieke alliantie staat in verbinding met DJ’s A0K1VERSE, een lidmaatschapsclub gebaseerd op NFT’s die exclusieve voordelen biedt aan houders.

‘Steve Aoki x Stepn’

De collectie, genaamd ‘Steve Aoki x Stepn’, omvat in totaal 300 samenwerkende sneakers, beschikbaar in vier verschillende ontwerpen: Walker, Jogger, Runner en Trainer. Stepn zal tussen 31 oktober en 4 november in totaal 60 exemplaren van elk NFT-ontwerp uitbrengen op de MOOAR-marktplaats, met een prijskaartje van 3.500 GMT (ongeveer $ 695 op het moment van schrijven).

Daarnaast worden nog eens 60 NFT’s uit de collectie verdeeld onder de fanbase van Steve Aoki, waardoor het totale aantal samenwerkende digitale sneakers uitkomt op 300 NFT-edities.

steveaoki

“Samenwerken met Stepn is een opwindende stap om de metaverse en de echte wereld dichter bij elkaar te brengen,” verklaarde Aoki in een persbericht. Hij voegde hier het volgende aan toe: “Deze gezamenlijke digitale sneakercollectie gaat niet alleen over mode; het is een brug naar de toekomst.”

De STEPN-game

Stepn, ontwikkeld door Find Satoshi Lab, is een ‘move-to-earn’ game waarbij gebruikers NFT-sneakers aanschaffen, deze op hun mobiele telefoon koppelen en beloningen verdienen voor wandelen, joggen en hardlopen. Het bedrijf beweert meer dan 2 miljoen maandelijkse actieve gebruikers voor Stepn te hebben.

Shiti Manghani, COO van Find Satoshi Lab, verklaarde: “Steve Aoki is een pionier; hij blijft de grenzen verleggen en grote innovaties tonen. Deze samenwerking benadrukt onze toewijding aan deze zaak en benadrukt het enorme potentieel van onze branche.”

Steve Aoki bekend met NFT-projecten

Steve Aoki heeft de afgelopen jaren verschillende andere NFT-projecten gelanceerd in samenwerking met bedrijven zoals Gala Games en Nickelodeon, evenals met de beroemde striptekenaar Todd McFarlane, de maker van “Spawn.” In 2022 kondigde Aoki aan dat hij “zijn eigen wereld aan het bouwen was” met A0K1VERSE.

Find Satoshi Lab staat op het punt om hun volgende game na Stepn te introduceren, genaamd ‘Gas Hero’. Dit is een sociale mobiele en webgame waarin spelers de uitdaging aangaan in een dystopische toekomstige wereld die wordt verwoest door een kwaadaardige AI-opperheer die een nucleaire aanval heeft veroorzaakt.

Blockchain nieuws

Animoca Brands haalt nog eens $11 miljoen op voor Mocaverse
Bitvavo Update: Staking en Lending Rewards geüpdatet per 6 december 2023
Bewogen toekomst voorspeld voor Blockchain Gaming in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%