Bitcoin

Stock-to-flow voorspelt dat Bitcoin prijs flink gaat stijgen

De bekende crypto analist en ontwikkelaar van het Bitcoin stock-to-flow model genaamd, genaamd PlanB, voorspelt dat de koers tegen 2021 zal stijgen naar $100.000.


Bitcoin prijs kan stijgen naar $100.000

De analist heeft een belangrijke indicator vrijgegeven dat zou kunnen signaleren dat de Bitcoin bull run richting de $100.000 pas net is begonnen.

PlanB bevestigde op Twitter dat de rode stip, die een prijsverhoging aangeeft, nu te zien is in zijn stock-to-flow model. Dit zou kunnen betekenen dat we spoedig een flinke stijging mee gaan maken.

Het model behandelt Bitcoin net zoals een grondstof zoals goud of zilver, waarbij het bestaande aanbod van de cryptocurrency wordt geëvalueerd ten opzichte van het geminede aantal.

Hoewel veel verschillende analisten een flinke koersvoorspelling hebben voorspeld in nasleep van de halving, laat het model van PlanB precies zien wanneer er een prijsstijging plaats kan gaan vinden. Het model voorspelt dat de Bitcoin prijs tegen het einde van 2021 rond de $100.000 zal liggen.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain


Bitcoin wordt steeds populairder

De aankomende dagen zullen belangrijke dagen worden voor de Bitcoin koers. Als BTC de weerstand rond de $10.000 weet te doorbreken zal de koers enorm hard kunnen stijgen. Aan de andere kant zal het ook zo kunnen zijn dat de koers opnieuw naar onder zakt omdat de weerstand rond dit niveau te hevig is. Analisten geven aan dat de koers dan zou kunnen corrigeren richting de $7.000.

Maar niet alleen technisch gezien zijn het interessante tijden voor de Bitcoin. De economische crisis die COVID-19 heeft veroorzaakt zou namelijk wel eens heel positief kunnen uitpakken voor de Bitcoin. De pandemie laat onthuld namelijk de zwakte van het huidige traditionele systeem en de belangrijkste voordelen van de crypto technologie.

Dit zorgt ervoor dat steeds meer grote en kleine investeerders Bitcoin gaan zien als een goede investeringsoptie.

Bitcoin nieuws

Bitwise CIO: ‘Bitcoin ETFs zullen nog jaren kapitaal naar binnen trekken’
Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen