Persbericht

Persbericht

Newsbit 14-11-2019 05:00u leestijd 1 - 2 min

Switchere – Vooruitstrevend en Ultra veilige Exchange Services

Heel veel mensen over de hele wereld willen snel en gemakkelijk cryptocurrencies kopen, maar willen geen complexe transacties uit voeren op crypto exchanges. De beste en meest voor de hand liggende oplossing hiervoor is het kopen van crypto’s met een creditcard of betaalpas met behulp van online crypto-uitwisselingsservices. Een dergelijke dienstverlener die eenvoudigweg niet over het hoofd mag worden gezien, is Switchere.


Fundamenteel is de website één van de meest concurrerende en goedkope diensten om je crypto’s te kopen. Je eerste crypto-aankopen kunnen zonder registratie worden gedaan. Dit doet Switchere om de kracht van de service, snelle transactieverwerking en orderlevering aan te tonen. Switchere legt geen verborgen kosten / extra kosten op en de hele workflow is perfect afgestemd.

Switchere is een gelicentieerde aanbieder van financiële diensten, met gegarandeerde wettelijke naleving en een veilig infrastructuursysteem voor snelle crypto-aankopen tegen eerlijke prijzen. Crypto online kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Switchere heeft een prachtig affiliate programma, waarmee alle geregistreerde gebruikers nieuwe gebruikers kunnen doorverwijzen en inkomsten kunnen genereren in Bitcoins. Het programma is onderverdeeld in twee niveaus – op niveau 1 kunnen affiliate partners 80% commissie verdienen, terwijl niveau 2 het mogelijk maakt passief inkomen te krijgen met een percentage van 10% uit deals van doorverwezen personen die eerder door andere referrals waren aangetrokken. Om de netto-omzet en de algehele advertentieprestaties te verhogen, biedt Switchere alle gebruikers een aantal pakkende en kleurrijke banners en een korte statische verwijzingslink voor een groter publieksbereik.


Over Switchere

Switchere is een opkomende fiat-to-crypto-exchange provider. Het hoofdkantoor is gevestigd in Estland. Ongeacht de beginnende status op de cryptomarkt, staat het bedrijf ode kaart als een betrouwbare dienstverlener die aan alle wettelijke vereisten voldoet. De belangrijkste voordelen zijn accreditatie en licenties, snelle transacties, eerlijke prijzen en hoge bestedingslimieten voor geverifieerde platformgebruikers, intuïtieve gebruikersinterface en 24/7 beschikbare klantenservice.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten