Telegram gaat TON netwerk lanceren in Q3 van 2019

Telegram zal naar verluidt haar Telegram Open Network (TON) gaan lanceren in het derde kwartaal van 2019.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Profiteer nu. Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Telegram netwerk TON zal dit jaar worden gelanceerd

In een memo die naar investeerders werd gestuurd, stond dat het TON netwerker later dit jaar zoal worden gelanceerd. Telegram vertelt dat het testproces recent succesvol is afgerond. Ze zeggen hierover het volgende: “De test fase heeft bevestigd dat het TON netwerk en het Byzantine consensusalgoritme in staat zijn om de doelen te bereiken die in het originele whitepaper staan omschreven.”

Eerder, in april, werd al gemeld dat Telegram een aantal ontwikkelaars privé toegang gaf tot de testversie van de TON blockchain. De anonieme testers gaven aan dat deze blockchain een extreem hoge transactiesnelheid laat zien.

Het TON netwerk zal naar waarschijnlijkheid vergelijkbaar zijn met het Ethereum netwerk. Dit omdat er DApps op ontwikkelt kunnen gaan worden.


Telegram heeft 1.7 miljard dollar opgehaald

Telegram is opgericht in 2013, door twee broers genaamd Nikolai en Pavel Durov. De op privacy gerichte berichtenservice, die veel weg heeft van Whatsapp, haalde vorig jaar bijna $1,7 miljard dollar op in twee private ICO’s. Telegram heeft meer dan 200 miljoen gebruikers.

Volgens een Russische nieuws site genaamd: Vedomosti, was één van de grootste investeerders in de ICO van Telegram de Russische miljardair Roman Abramovich, de man die we allemaal kennen als baas van de voetbalclub Chelsea. De woordvoerder van Abramovich geeft geen antwoord of Abramovich inderdaad heeft geïnvesteerd in het project. Wel laat hij weten dat het in ieder geval geen $300 miljoen is.


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de crypto wereld? Join dan ons Telegram kanaal:@newsbit_crypto

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken