Blockchain-Technology
Blockchain

Tencent Cloud en Ankr lanceren Web3-producten voor meerdere blockchains

Tencent Cloud, het toonaangevende internetbedrijf van China, heeft met trots de lancering aangekondigd van zijn allereerste Web3-native product, de Tencent Cloud Blockchain RPC.

Deze mijlpaal is bereikt door een strategische samenwerking met Ankr, en de nieuwe oplossing is nu online beschikbaar voor gebruikers in Hong Kong en Singapore. De Tencent Cloud Blockchain RPC belooft de weg vrij te maken voor de toekomst van Web3 en biedt ondersteuning voor verschillende blockchain-netwerken, waaronder het Ethereum-mainnet, BNBchain en Polygon PoS.

Barrières wegnemen

Deze nieuwe dienst streeft ernaar om de barrières weg te nemen die ontwikkelaars tot nu toe hebben belemmerd bij het betreden van de wereld van gedistribueerde grootboeken. Het doel is om platforms te voorzien van de nodige tools om snel en efficiënt blockchain-applicaties te ontwikkelen en te ondersteunen.

Tencent Cloud Blockchain RPC Belangrijkste Kenmerken:

  1. Ondersteuning voor Meerdere Blockchain-Netwerken: De Tencent Cloud Blockchain RPC ondersteunt een scala aan blockchain-netwerken, waaronder het populaire Ethereum-mainnet, BNBchain en het Polygon PoS-netwerk. Dit stelt ontwikkelaars in staat om flexibel te werken en te experimenteren met verschillende blockchains.
  2. Verbeterde Toegankelijkheid: Met deze nieuwe dienst worden de toegangsdrempels voor ontwikkelaars aanzienlijk verlaagd, wat een breed scala aan mogelijkheden biedt voor zowel ervaren als beginnende ontwikkelaars om blockchain-applicaties te bouwen en te implementeren.
  3. Schaalbaarheid en Betrouwbaarheid: Tencent Cloud staat bekend om zijn schaalbaarheid en betrouwbaarheid, wat zorgt voor een stabiele en consistente ontwikkelingsomgeving voor blockchain-applicaties.
  4. Toegang tot Web3-Ecosysteem: Deze nieuwe dienst opent de deuren naar het Web3-ecosysteem, waardoor bedrijven en ontwikkelaars kunnen profiteren van de voordelen van gedecentraliseerde technologieën en slimme contracten.

Tencent Cloud heeft benadrukt dat de lancering van de Tencent Cloud Blockchain RPC een belangrijke stap is om de grenzen van de blockchain-ontwikkeling te verleggen en de acceptatie van gedistribueerde grootboeken te stimuleren. De samenwerking met Ankr, een bekende speler in de blockchain-ruimte, onderstreept het commitment van Tencent Cloud om innovatie te stimuleren en de Web3-revolutie te ondersteunen.

De Tencent Cloud Blockchain RPC is nu beschikbaar voor ontwikkelaars in Hong Kong en Singapore, en de uitrol naar andere regio’s wordt in de nabije toekomst verwacht. Deze aankondiging markeert een opwindend nieuw hoofdstuk in de evolutie van blockchain-technologie en de toegankelijkheid ervan voor een breder publiek.

Blockchain nieuws

Venezolaanse Regering keurt Cryptomining af wegens hoge elektriciteitsvraag
Grote upgrade voor ShibaSwap: Verhuisd naar Shibarium-blockchain
Deutsche Bank werkt samen met centrale bank van Singapore aan tokenisatieproject
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten