Luna burn
Altcoin, Terra Classic

Terra Classic community blijft zich inzetten om extra LUNC tokens te burnen

Ondanks de geboekte vooruitgang in de lopende Luna Classic burn, heeft de Terra classic community aangedrongen op nieuwe manieren om de verbranding van de totale voorraad van de token te versnellen.

https://twitter.com/LUNCDAO/status/1578565434588237826

In een recente tweet van LUNC DAO werden volgers van het Twitter-account opgeroepen om gezamenlijk 333,7 miljoen LUNC tokens te vernietigen. Het twitter account riep zijn 95.342 volgers op om allemaal minstens 1 dollar aan LUNC naar de burn wallet te sturen.

Ten tijde van de post stond 1 dollar gelijk aan 3.500 Luna Classic tokens. Dit betekent dus dat als alle 95.342 volgers meedoen aan de campagne, er in totaal 333,7 miljoen LUNC zullen worden vernietigd.

De campagne begon succesvol. Veel volgers hielden zich aan de richtlijn en stuurde in ieder geval 1 dollar naar de burn-wallet. Het LUNC DAO twitter account deelde ook een screenshot van alle transacties naar de burn-wallet. hoeveel tokens er nou precies zijn geburned door deze actie is niet helemaal duidelijk.

Binance is zeer belangrijk

Bovenstaande community acties zijn natuurlijk goed bedoeld en laten de kracht van de Luna Classic community zien. Dit soort acties op zichzelf zullen echter niet al te veel uithalen. Veruit de meeste tokens zullen geburned moeten worden via crypto beurzen en Binance is hier een belangrijke speler in. Onlangs schreef Newsbit al dat Binance een zeer bullish besluit heeft genomen voor LUNC investeerders.

Het beursplatform heeft namelijk besloten om alle handelskosten op de spot- en margehandel op de brandstapel te gooien. Dit werkt als een trein en zal op den duur zorgen voor een snelle afname van het aantal LUNC tokens.

Altcoin nieuws

Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?