Altcoin Nieuws

Koreaanse politie bevestigt: Terra-werknemer stal 80 Bitcoin

Een medewerker van Terraform Labs die dinsdag door het Seoul Metropolitan Police Agency is gearresteerd, heeft 80 Bitcoin gestolen met een waarde van bijna 2,2 miljoen euro.

Het is echter nog onduidelijk of de oprichter van Terra, Do Kwon, of andere werknemers betrokken waren bij de verduistering van het geld. De Zuid-Koreaanse autoriteiten stellen momenteel een onderzoek in naar Terra en haar werknemers.

Terra-werknemer aangeklaagd voor verduistering van 80 Bitcoin

Een werknemer van Terraform Labs heeft 80 Bitcoin ter waarde van bijna 2,39 miljoen dollar gestolen tijdens de ineenstorting van Terra’s UST en LUNA in mei. Dit meldde het Zuid-Koreaanse Yonhap News Agency op 9 juni.

De politie onderzoekt momenteel de omstandigheden waaronder de medewerker van Terraform Labs heeft geprobeerd Bitcoin te verduisteren. De medewerker lijkt te hebben geknoeid met de Bitcoin-reserves van de Luna Foundation Guard, die waren opgeslagen om de stabiliteit van de UST stablecoin te ondersteunen.

Na het incident maakte de Luna Foundation Guard (LFG) bekend dat het de meeste Bitcoin-voorraden heeft verkocht. Momenteel zitten er nog maar 300 Bitcoin in de reserves. De politie is half mei met een onderzoek begonnen en heeft de binnenlandse beurzen verzocht de betreffende tegoeden te bevriezen. Het uitvaardigen van een bevelschrift neemt echter tijd in beslag vanwege de betrokkenheid van overzeese crypto exchanges. Een politie ambtenaar vertelde het volgende aan nieuwswebsite Yonhap:

Het is nog onbekend of er sprake is van veel systematische verduistering of dat het verband houdt met de CEO van Terraform Labs.

De politie is actief op zoek naar andere eerdere overdrachten of geldstromen naar Do Kwon en gelieerde partijen. Ondertussen heeft Terra’s mede-oprichter Daniel Shin alle beschuldigingen van wanpraktijken of fraude in verband met Terra’s crash ontkend.

Koersen Terra 2.0 (LUNA) blijven dalen te midden van onderzoeken

De onderzoeken en rechtszaken over Do Kwon en de ineenstorting van Terra hebben investeerders hun vertrouwen doen verliezen. De Terra 2.0 heroplevingsplannen lijken te falen nu de LUNA koers blijft dalen. Op het moment van schrijven wordt de LUNA-prijs momenteel verhandeld op $2,94. Dit is een daling van 19% in de afgelopen 24 uur.

Het Terra 2.0 token bereikte gisteren een historisch dieptepunt van $1,96. De LUNA prijs is bijna 75% gedaald in de laatste 8 dagen.

Over Altcoins

Wij hopen dat je zult leren van ons altcoin nieuws en we willen je graag verwelkomen op deze pagina waar niet alleen het altcoin nieuws wordt verzameld. Ook bieden wij jou basisinformatie over altcoins in het algemeen.

Wat zijn altcoins?

Veel gebruikers komen hier op zoek naar specifiek nieuws over een populaire crypto zoals Bitcoin of Ethereum, zien de sectie en lezen uiteindelijk het nieuws hierover. Voor hen hebben we een korte uitleg over wat altcoins zijn. Altcoin wil zeggen “alternatieve coin”. Ironisch genoeg, als Bitcoin een alternatieve coin is voor de fiat-valuta’s, zijn de altcoins alternatieven voor Bitcoin zelf.

Zoals je misschien al weet, is Bitcoin gemaakt op basis van een open source code technologie. Hierdoor konden er nieuwe versies van worden gemaakt. Terwijl sommigen het hoofd idee wilden verbeteren, anderen rijk wilden worden en anderen gewoon op zoek waren naar roem en prestige, begonnen ze allemaal nieuwe munten te maken. Als gevolg hiervan werd met de tijd de term altcoin geboren.

Over welk altcoin nieuws gaan we het hebben?

We behandelen alles wat we belangrijk genoeg vinden voor onze lezers. Er zijn duizenden altcoins. We zullen de grote altcoins vaker belichten dan de kleineren. Echter, wanneer er belangrijk nieuws is vanuit de kleinere altcoins, zullen we dit ook plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld altcoin nieuws vinden over:

– VeChain: Blockchain platform dat kant-en-klare blockchain oplossingen voor bedrijven maakt; VeChain nieuws is meestal gerelateerd aan nieuwe ontwikkelingen voor nieuwe belangrijke bedrijven.
– Verge: project dat probeert te doen wat Bitcoin zou moeten doen – anonimiteit geven; Voorlopig is Verge nieuws meestal gerelateerd aan de prijsvolatiliteit.
– Monero: Ook een nieuwe versie van Bitcoin op zoek naar privacy; Kijk naar wat ze zeggen in hun FAQ: “Monero heeft waarde omdat mensen bereid zijn het te kopen. Als niemand bereid is om Monero te kopen, heeft het geen enkele waarde.” Natuurlijk is Monero nieuws meestal gekoppeld aan de prijs.
– Stellar: Deze crypto heeft als doel elke valutawissel eenvoudiger en vloeiende te maken, ongeacht welke. Stellar nieuws gaat meestal over de prijs van Lumen (de naam van de valuta), maar ook over nieuwe ontwikkelingen of beslissingen van hun stichting.

Bovenstaande is slechts een greep uit de coins die we behandelen. Hier vind je ook Bitcoin Cash nieuws, Tron nieuws, Ripple nieuws en vele anderen.

Wat voor soort altcoins nieuws is er?

We kunnen altcoin onderverdelen in twee hoofdfasen: ontwikkeling en leven. Als we dit als onze operationele basis nemen, kunnen we altcoin nieuws ook delen door:

1. Altcoin nieuws over nieuwe altcoins, voornamelijk gerelateerd aan ICO’s
2. Altcoin nieuws over andere cryptocurrencies die al met verschillende uitvoeringen worden op de markt zijn gebracht.

Als je altcoin nieuws leest op zoek naar informatie over nieuwe ICO’s die op het punt staan ​​te starten, raden we je aan zeer voorzichtig te zijn. ICO’s zijn zeer riskant voor beleggers omdat de makers zeer weinig of geen verantwoordelijkheid hebben als er dingen misgaan. In de meeste gevallen is de beschikbare informatie ook iets dat door de oprichters is gegenereerd en de enige waarde is gebaseerd op het vertrouwen dat je erin kunt stellen. Als je overweegt om in ICO’s te beleggen, doe dit dan met een klein deel van je kapitaal en houd er altijd rekening mee dat je al je geld kunt verliezen. Als je nu het geluk of de vaardigheden hebt om er één te kiezen die goed gaat, kun je met slechts één investering een enorme winst maken.

Wij denken dat iedereen op de hoogte moet zijn van altcoin nieuws omdat het een belangrijk gebied van technologie en innovatie vertegenwoordigt. Zoals we altijd zeggen, moet je niet alleen op altcoin nieuws beleggen, maar je moet dit zeker overwegen bij het nemen van beslissingen.

Wat te zoeken in een altcoin?

Wanneer je op zoek bent naar altcoin nieuws dat je helpt een nieuwe activa te ontdekken waarin je kunt beleggen, moet je voorzichtig zijn. Als we het hebben over ICO’s, moet je kijken naar:

1. Iets nieuws: de nieuwe coin moet een nieuw probleem oplossen of iets beters maken dan zijn voorgangers hebben gemaakt. Voor kleine ontwikkelingen heeft de wereld geen nieuwe coin nodig. De ontwikkelaars van de oude slagen erin het op te lossen.
2. Betrouwbaar team: zorg ervoor dat je het team die achter de coin staat, vertrouwd.
3. Lees de whitepaper en controleer of het realistisch lijkt: het maken van een geweldig uitziend whitepaper is niet duur. Je hebt alleen een goede schrijver en een goede ontwerper nodig. Wat is het potentieel van het nieuwe idee? Is het de moeite waard om ervoor te werken? Oprichters hebben een doel nodig waarmee ze zoveel geld verdienen, dat ze zelfs na een succesvolle ICO willen blijven werken.

Als je op zoek bent naar altcoin nieuws over gevestigde coins, dan heb je iets anders nodig.

In dit geval gaat het niet om de toekomst, maar om het heden. Je denkt misschien dat je een buy-and-hold-investeerder bent, maar als dat het geval is, ben je op de verkeerde plaats. Gebruik daarvoor traditionele aandelen. Crypto’s gaan allemaal over speculatie. Oke, je kunt een heel klein aandeel kopen en holden in de hoop dat op een dag dat geld met enkele duizenden wordt vermenigvuldigd. Dit is echter niet in alle gevallen relevant. Over het algemeen is de volatiliteit van de crypto’s zo groot dat de enige redelijke benadering de korte termijn is. Daarom moet je op zoek gaan naar hulpmiddelen die je kunnen helpen goede beleggingsbeslissingen te nemen voor de korte termijn.

We raden je een combinatie van technische analyse en een goede analyse van altcoin nieuws aan. Voor het eerste heb je veel kennis nodig. Ten tweede moet je je eigen ervaring ontwikkelen. Kijk hoe goed nieuws vaak leidt tot prijsdalingen en slecht nieuws tot prijsstijgingen. Leer wanneer de prijs zich gedraagt volgens wat het altcoin nieuws suggereerde. Met andere woorden, bouw je eigen ervaring om te weten wanneer je het nieuws kunt vertrouwen en wanneer je dat niet kunt.

We nodigen je graag uit om al het altcoin nieuws hier te lezen!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten