Newsbit

Tether (USDT)

Tether overschrijdt $20 miljard marketcap

Tether (USDT)

Tether (USDT), de grootste stablecoin ter wereld, heeft voor het eerst een marktkapitalisatie van $20 miljard gepasseerd.

Volgens gegevens die op 18 december door het bedrijf zijn bevestigd, zijn alle USDT tokens samen meer dan $20 miljard waard. Hiermee is het de op drie na grootste crypto ter wereld.


Totale waarde van Tether is verdubbeld sinds september

Het officiële Twitter account van de stablecoin twitterde 3 uur geleden: “Tether heeft zojuist een marktkapitalisatie van $20 miljard overtroffen!”

“Deze fantastische mijlpaal is opnieuw een bevestiging voor Tether om zijn nummer één positie te behouden als de meest liquide, stabiele en vertrouwde valuta.”


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Tether groeit razendsnel

De marktkapitalisatie van Tether is het afgelopen kwartaal in een recordtempo gestegen. Pas drie maanden geleden lag de totale waarde van alle USDT tokens namelijk nog op $10 miljard.

Tether heeft in het verleden veel kritiek gekregen voor het regelmatig drukken van nieuwe USDT tokens. Verschillende onderzoekers beweren dat het de prijsgroei van Bitcoin (BTC) kunstmatig stimuleert in plaats van alleen liquiditeitsstimulansen te geven.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top