The Sandbox Metaverse
Blockchain

The Sandbox gaat Play-to-Earn Golf Experience lanceren

The Sandbox heeft bekend gemaakt dat ze een samenwerking zijn aangegaan met ALTAVA. Gezamenlijk gaan ze een reeks ervaringen aanbieden met een golfthema in de ALTAVA Club House. Dit is het 3×3 LAND in The Sandbox van het Koreaanse luxe modemerk.

De Bored Ape Gold Club van ALTAVA

De Play-to-Earn (P2E) miniatuurervaringen herdenken de succesvolle lancering van ALTAVA’s Bored Ape Gold Club (BAGC) NFT-collectie.

De samenwerking is onderdeel van het initiatief van ALTAVA om uit te breiden en strategische allianties aan te gaan in Web3 met als doel om NFT-projecten te verbinden en een infrastructuur te bouwen voor zijn NFT-houders. ALTAVA zet zich in om kansen te bieden om de schaal van zijn bedrijven in de markt van de creator-economie te vergroten.

Positionering op snijvlak van mode en technologie

ALTAVA positioneert zich op het snijvlak van mode en technologie en verbindt hierdoor de echte wereld met Web3. Eerder dit jaar werkte de mode-metaverse samen met Bored Ape Yacht Club (BAYC) om zijn exclusieve BAGC-collectie uit te brengen. Door deze NFT’s te gebruiken en vast te houden, konden eigenaren exclusieve merchandise met golfthema bestellen, versierd met het logo van de BAGC-collectie.

Om een infrastructuur op te kunnen bouwen om NFT’s met de echte wereld te verbinden, is ALTAVA diverse samenwerkingen aangegaan. Onlangs werkte het modemerk nog samen met ‘bemyfriends’ om hun oplossingen te integreren en de markt voor de creator-economie uit te breiden. ALTAVA heeft als slot aangekondigd dat ze in de toekomst meer ondernemingen met The Sandbox willen lanceren in verband met de lancering van pop-ups. Onlangs hebben ze een pop-up winkel gelanceerd in Seoul, met succes.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?