‘The Sandbox’ game verkoopt 3.400 ETH aan virtuele gebieden

The Sandbox (ofwel TSB afgekort), een creatiespel op het Ethereum-netwerk, heeft aangekondigd dat de derde voorverkoop van het spel 3.400 Ethereums heeft opgeleverd. Hierdoor heeft het bedrijf zo’n $450.000 aan extra omzet binnengehaald.


Ruim 12.000 stukken virtuele grond

Gedurende deze doorverkoop zijn 12.384 stukken virtuele stukken grond verkocht in slechts 5 uur tijd, wat neerkomt op ongeveer 10% van alle beschikbare ruimte in het spel. Zo kunnen er in zijn totaliteit 166.464 stukken grond worden verkocht in het spel. Het grootste gedeelte hiervan is inmiddels al verkocht.

Hiermee is de game enorm snel gegroeid tot een van de populairste spellen op de blockchain-markt op dit moment. Het spel is al meer dan 40 miljoen keer gedownload.

Op 20 maart 2020 werd bekend dat de game in een eerdere voorverkoop ruim $2 miljoen wist op te halen, wat het derde kwartaal van 2019 het beste kwartaal voor de game tot heden heeft gemaakt.

Aan de doorverkoop van nu was een thema gekoppeld, namelijk het Atari-thema. Hierdoor was er naast de normale wijken nu ook een wijk beschikbaar gesteld waar dit thema in was verwerkt. Spelers kunnen in deze wijk genieten van een old-school beleving, met onder andere een 3D-voxel-look, Asteroids en Centipede.


Games populariteit in deze tijd

Games ontvangen gedurende deze zware tijden enorm veel populariteit. Ook e-sports, waarin gamers het online tegen elkaar opnemen in verschillende toernooien, weten enorm veel populariteit te winnen. Dit zou hierom ook een goede motivatie zijn geweest voor de goede cijfers van The Sandbox game.


Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken