Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Toegenomen Stakingsactiviteit op Shiba Inu’s Shibarium Platform

Het layer-2 platform van Shiba Inu, genaamd Shibarium, heeft een aanzienlijke toename gezien in stakingsactiviteiten. Momenteel zijn er meer dan 26 miljoen BONE-tokens gestaked op het netwerk. Deze ontwikkeling wijst op een groeiend vertrouwen en belangstelling in het ecosysteem van het platform.

Het belang van validators

Enkele van de belangrijkste validators van het platform zijn Unification, ShibArmy Asia, en ShibArmy Africa. Deze validators zorgen voor een uptime van 100%, wat betekent dat zij constant beschikbaar zijn om het netwerk te ondersteunen. Validators spelen een cruciale rol in het waarborgen van de stabiliteit en veiligheid van Shibarium door middel van het verifiëren van transacties en het handhaven van de integriteit van het netwerk. Het worden van een validator in de beginfase vereist een handmatige aanmelding en interviewproces om de beveiliging van het netwerk te garanderen.

Om een validator te worden op het Shibarium-netwerk, moeten individuen BONE-tokens staken via contracten op het Ethereum-hoofdnet. De beloningen worden vervolgens proportioneel verdeeld onder alle stakers bij elke netwerkcontrolepunt.

Groeiende Invloed van Shibarium

Shibarium beleeft niet alleen een opleving in staking, maar ook in het totale aantal transacties. Tot dusver heeft het netwerk bijna 1,5 miljoen transacties geregistreerd, met een gemiddelde bloktijd van 5,0 seconden. Bovendien heeft het platform meer dan 1,1 miljoen walletadressen en een dagelijkse transactiesnelheid van 88,63K, wat wijst op een sterk en actief netwerk. Deze statistieken onderstrepen de groeiende invloed van Shibarium in de crypto-ruimte.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?