solana
Solana

Top crypto-analist is bullish over Solana en één kleine altcoin

Topanalist Jason Pizzino verwacht dat Solana en één kleinere altcoin op het punt van uitbreken staan. Solana is er volgens de analist in geslaagd om een higher low te printen, wat meestal een bullish signaal is. “Sterke altcoins blijven aan hun higher lows vasthouden”, aldus Jason Pizzino.

Bullish over Solana

Het is volgens Jason Pizzino nog even geduld hebben, want hij verwacht van Solana in de tweede helft van 2024 een gigantische koersexplosies; die uiteindelijk tot een nieuw koersrecord moet leiden voor de munt.

Daarvoor moet Solana wel aan de zogenoemde higher lows vast kunnen houden. Slaagt het project daarin, dan kan het dus daadwerkelijk die koersrecords gaan neerzetten in de tweede helft van dit jaar.

Overigens zit Pizzino volgens zichzelf met een behoorlijke lijst aan altcoins die het op dit moment beter doen dan de rest. Maar Solana steekt er volgens de analist bovenuit.

Verder houdt Pendle zich volgens de analist sterk en kunnen we ook van dat project mooie dingen verwachten. Op het moment van schrijven lijkt daar even geen sprake van, want altcoins kregen het juist zwaar te verduren de afgelopen dagen.

Koersdalingen zijn een koopkans?

Volgens Pizzino, die alle vertrouwen in de industrie heeft, is de huidige meltdown van altcoins voor lange-termijn investeerders een volgende kans om zichzelf vol te laden met goede projecten.

Uiteraard met het oog op de potentiële rally van de tweede helft van 2024, waar Pizzino nog altijd op lijkt te rekenen.

De handelaar geeft aan dat er in het verleden ook sprake was van stevige koersdalingen, maar dat sterke altcoins meestal gigantische stijgen als het stof eenmaal is neergedaald.

“Het gebeurde eerder. We kwamen er toen ook. Solana is denk ik een hele goede. Als je het geloof niet hebt, kijk dan terug naar sommige van deze grafieken die met 80% daalden over een periode van vier tot zes maanden; om vervolgens te exploderen.

Die boom kan daarna lang duren”, aldus een nog zeer optimistische Jason Pizzino.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana koers van $180 in zicht na forse stijging 
SOL koers worstelt met $145 niveau, maar fundamenten Solana-netwerk blijven sterk
Bekende investeerder voorspelt: Solana koers van 2000 dollar in 2025
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers