Altcoin,, Trending

Tron CEO beschuldigd van kopen van 5.000 Twitter volgers per dag

Crypto commentator Josh Rager heeft Tron (TRX) oprichter Justin Sun ervan beschuldigd dat hij 5000 Twitter volgers per dag heeft gekocht.


“Ik heb medelijden met TRX investeerders”

In een Tweet, die op 1 september werd geplaatst, beweerde Josh Rager het volgende:

“Het lijkt erop dat je nog steeds 5.000 tot 6.000 volgers per dag koopt. Mijn favoriete statistiek is hoe je van het verliezen van netto volgers per maand tot het dagelijks krijgen van 5k volgers per maand gaat in eind 2018. “

Aan het einde voegde hij een flinke sneer toe: “Je bent zo’n meme, ik heb medelijden met Tron (TRX) investeerders.”


Koopt Justin Sun 5.000 nieuwe volgers per dag?

Om zijn bewering kracht bij te zetten plaatste Rager enkele screenshots van de Twitter statistieken van Justin Sun’s Twitter account. Daaruit blijkt dat het profiel van Sun deze week gemiddeld 5.000 nieuwe volgers per dag erbij heeft gekregen.

 
Twitter statistieken Justin Sun – Bron: Socialblade

In de tweede screenshot laat Josh Rager zien dat er in februari 2018 tot oktober 2018 een flinke daling in volgers te zien is. Rager beweert dat de Tron CEO in december 2018 begon met het kopen van Twitter volgers.

 
Twitter progressie statistieken Justin Sun – Bron: Socialblade

Justin Sun, die op dit moment 1.7 miljoen volgers heeft, heeft tot op heden nog niet gereageerd op de beschuldigingen van Rager.

De crypto community reageert verdeeld op de aantijgingen van Rager. Sommige zeggen het eens te zijn met de commentator en zeggen dat het niet anders kan dan dat Sun inderdaad volgers koopt. “Kijk eens naar Changpeng Zhao. Hij heeft de grootste handelsplatform ter wereld en heeft minder dan een half miljoen volgers.” Andere nemen het juist op voor Justin Sun en Tron.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)