Tron krijgt hard fork upgrade eind van de maand

 
 


Tron, de cryptocurrency bedoeld om de gaming en entertainment-industrie verder te helpen krijgt aan het eind van deze maand een groot aantal upgrades door middel van een hard fork.


Nieuwe mogelijkheden

Tron presenteert zichzelf als concurrent van bijvoorbeeld Ethereum (ETH). Met deze update bereidt de crypto zich voor om meer institutionele gebruikers aan te trekken. Dit door een hard fork uit te voeren. Deze hard fork biedt namelijk de mogelijkheid voor het afhandelen van instellingen, net als andere functies zoals multi-signature en opties voor accountbeheer.Uitbreiding

Met deze update lijkt Tron’s TRX-token te reageren op de daling van de prijs van Bitcoin (BTC) en de andere altcoins die ook tijdens deze periode hun waarde flink zagen dalen.

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen periode flink uitgebreid. Zo heeft het bedrijf BitTorrent, één van ’s werelds populairste torrent client, overgenomen. Tegelijkertijd hebben publiciteitsmaatregelen van de SEO (Justin Sun) kritiek gekregen vanwege hun publieke veroordeling van Ethereum.


Grote stappen

Tron maakt grote stappen in de cryptocurrency-markt. Na de overname van BitTorrent heeft het nu ook zijn eigen BitTorrent-Token die op de blockchain van Tron is gebouwd.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken