Nieuws, Trending

BitTorrent vindt ondersteuning voor eigen BTT-TokenDe peer-to-peer torrent-client BitTorrent maakt grote stappen binnen de cryptocurrency sector. Zo maakte het eerder bekend dat hun eigen BitTorrent Token (BTT) binnen 15 minuten was uitverkocht. Nu vindt het ondersteuning van de Payments-gateway van CoinPayments.


BitTorrent

BitTorrent is een client waarmee gebruikers bestanden kunnen versturen of downloaden. Doordat de client gebruik maakt van een peer-to-peer systeem hoeven er geen speciale servers te worden gebruikt, maar wordt dit door de gebruikers geregeld. BitTorrent is in 2004 gestart en is in korte periode flink in populariteit gestegen.


BitTorrent Token (BTT)

BitTorrent heeft zijn eigen crypto-token in januari dit jaar uitgebracht. Hiermee voltooid het zijn eerste stap in zijn nieuwe ecosysteem voor het delen van inhoud. Dit allemaal nadat het bedrijf was overgenomen door Tron ongeveer 6 maanden geleden.


Uitbreiding coins voor premiumdiensten

BitTorrent zou naar verluid al samen met CoinPayments bezig zijn om ook de cryptocurrencies Tron (TRX), Bitcoin (BTC) en de Binance Coin (BNB) toe te voegen voor betalingen van premiumdiensten. Onder deze premiumdiensten valt onder andere het uTorrent Pro-abonnement.Samenwerking

Met deze samenwerking probeert BitTorrent om de eigen token onder de aandacht te brengen. Dit is de eerste stap in het volledig integreren van de desktop en mobiele producten van het bedrijf.