Justin sun
Ethereum

Tron-oprichter neemt $60 miljoen aan crypto op van Binance

Miljardair en Tron-oprichter Justin Sun heeft tientallen miljoenen dollars aan crypto weggehaald bij Binance afgelopen maand, zo blijkt uit nieuwe on-chain data. Het blockchain-bedrijf Lookonchain zegt dat Sun onder andere 43 miljoen dollar aan Ethereum weghaalde bij Binance.

43 miljoen dollar aan Ethereum

De grootste opname van Sun betreft dus 43 miljoen dollar aan Ethereum. Vervolgens komt daar nog 6,7 miljoen dollar aan Aave bij en ook 6,3 miljoen dollar aan Shiba Inu.

Daarna zakken de bedragen snel naar beneden met 957.000 dollar aan Chainlink, 885.000 dollar aan FLOKI, 826.000 dollar aan MANA en 168.000 dollar aan BAND.

Wat Justin Sun precies van plan is met die munten is op dit moment nog allesbehalve duidelijk. Waarschijnlijk gaat hij ze niet verkopen, want anders had hij dit kapitaal waarschijnlijk wel op Binance laten staan.

Aan de andere kant is het mogelijk dat hij een OTC-deal maakt, waarmee hij de diensten van Binance niet gebruikt voor de verkoop van al deze munten.

Justin Sun haalt grote hoeveelheden Ethereum weg bij Binance

Eerder deze maand wist Loononchain ook al enkele gigantische Ethereum-kooporders van Justin Sun onder de loep te leggen.

Lookonchain wist ook een handelaar met een extreem winstgevende manier van handelen te spotten. De handelaar in kwestie stuurde 730.000 dollar aan UMA richting Binance, nadat de munt recent een enorme rally doormaakte.

“De UMA koers is vandaag met 90 procent toegenomen. Een slimme handelaar stortte 190.169 UMA (730.859 dollar) op Binance, nadat de koers flink is toegenomen. Hij handelde viermaal in UMA sinds 11 november 2022, kocht zich laag in en verkocht iedere keer op hogere koersen.

In totaal handelde de investeerder een winst van 500.000 dollar bij elkaar en won hij op 100 procent van zijn trades”, aldus Lookonchain.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Santiment: De Ethereum koers zal spoedig weer gaan stijgen
Ethereum stort in: koers duikt onder de $3.000
Ethereum vs Bitcoin: Kan ETH zich herpakken in mei?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?