Blockchain Nieuws

Twitter lanceert crypto-fooi functie voor alle gebruikers

Social media gigant Twitter biedt naar verluidt nu de optie aan om fooi te geven. Gebruikers kunnen ook cryptocurrencies geven als fooi.


Crypto fooi functie is nu beschikbaar

In een blogpost van 23 september zei de productmanager van Twitter, genaamd Esther Crawford, dat de crypto-fooi-functie nu beschikbaar is voor alle iOS-gebruikers wereldwijd en dat het platform van plan is om de komende weken opties voor Android uit te rollen. Met de crypto-optie kunnen gebruikers hun Cash-app, Patreon, Venmo, Chipper, Bandcamp, Razorpay, GoFundMe, PicPay en Wealthsimple Cash koppelen aan hun Twitter-bios en individuele Tweets om geld te ontvangen.

“We willen dat iedereen op Twitter toegang heeft tot manieren om betaald te worden”, zegt Crawford. “Digitale valuta die meer mensen aanmoedigen om deel te nemen aan de economie en mensen helpen elkaar geld over de grens te sturen en met zo min mogelijk wrijving – helpen ons daar te komen.”

Misschien wel de mooiste functie voor crypto fans is dat de fooi-functie ook beschikbaar is via het Lightning Network, dat betalingen verzendt met behulp van de Strike-app, of door een BTC-adres rechtstreeks aan iemands profiel toe te voegen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten