Blockchain Nieuws

Twitter werkt mogelijk aan een Web3 Crypto-Wallet

Twitter blijft zich inzetten om zijn klantenbestand wereldwijd uit te breiden. Zo heeft het bedrijf eerder al een NFT-profielfotoservice genaamd Twitter Blue gelanceerd, waarmee gebruikers hun NFT als profielfoto kunnen uploaden naar hun sociale media-accounts. Nu is het bedrijf van plan om een nieuwe Web3-crypto-wallet te ontwikkelen.

Werken aan nieuwe Web3-Wallet

Met de nieuwe wallet zullen crypto-overdrachten vereenvoudigd moeten worden. Althans, dat Twitter hiermee bezig is werd bekend door Jane Manchun Wong. Dit is een blogger die bekend staat om het delen van vaak technische inzichten.

Volgens Wong zou Twitter werken aan een nieuwe Web3-crypto-wallet. Die zou zijn gebruikers moeten helpen om toegang te krijgen tot alle crypto-services. Dit liet Wong weten via Twitter. Het is benoemingswaardig dat zijn verhaal nog moet worden bevestigd door officiële bronnen. Hierbij is het ook belangrijk om te benoemen dat Wong bekend staat om het delen van (technische) lekken voordat dit officieel aangekondigd wordt. Wong heeft een track record in het delen van enkele van de monumentale technologische veranderingen in de cryptocurrency-wereld voordat ze officieel werden aangekondigd door hun respectievelijke teams.

Omarmen NFT-sector door Twitter

In het verleden heeft Twitter wel eens geprobeerd om de crypto NFT-sector te omarmen. Hun NFT Profielfoto-service, Twitter Blue, viel vrijwel direct in de smaak bij de gebruikers. Het werd hierdoor snel erg populair. Dit zou ervoor hebben kunnen gezorgd dat Twitter er nu voor kiest om uit te breiden naar Web3.

Hiernaast heeft het platform ook een functie gelanceerd genaamd Tips, waarmee gebruikers een externe betalingsdienst kunnen koppelen en hun Bitcoin (BTC)– en Ethereum (ETH)-wallets op hun rekeningen kunnen plaatsen, waardoor volgers en supporters in die cryptocurrencies een fooi kunnen geven.

Blockchain nieuws

Genesis is Gemini Earn gebruikers 900 miljoen dollar schuldig
Alameda Research investeerde 1,15 miljard dollar in crypto miner Genesis Digital
Animoca komt met Metaverse fonds van miljard dollar voor ontwikkelaars
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten