Ethereum stijgt
Ethereum

Tyler Durden voorspelt Ethereum koers van $10.000

Ondanks de matige prestaties van de cryptomarkt de afgelopen weken, is de pseudonieme analist Tyler Durden nog altijd extreem bullish over Ethereum. Volgens hem is de toekomstige opkomst van Ethereum onvermijdelijk en staat een ETH koers van 10.000 dollar in de sterren geschreven.

Ethereum koers van 10.000 dollar

“Hoe vervelend dat ook is, dat is gewoon hoe de chips zijn gevallen”, aldus Tyler Durden over de Ethereum koers van 10.000 dollar die hij verwacht.

Daarmee geeft hij aan dat het eigenlijk onvermijdelijk is dat Ethereum naar die koers gaat stijgen. “Dat is gewoon hoe de chips zijn gevallen.” Uiteindelijk moeten we dat natuurlijk nog maar zien. Tot nu toe blijft Ethereum een beetje tegenvallen deze cyclus.

Wellicht dat de Ethereum ETFs in de Verenigde Staten hier nog verandering in kunnen brengen. Die worden hopelijk binnen nu en een paar weken gelanceerd. Voor Bitcoin leverde dat hele mooie kapitaalstromen (en veel bullish sentiment) op.

Meer analisten zijn bullish over Ethereum

Tyler Durden is niet de enige analist die op dit moment razend bullish is over Ethereum. Ook zijn collega’s Ash Crypto en Eljaboom zien de munt van Vitalik Buterin de komende periode flink stijgen.

Op 16 april publiceerde Ash Crypto de bovenstaande lijst met koersen voor allerlei verschillende munten. Ethereum gaf hij een koers van 10.000 tot 15.000 dollar voor de komende 12 tot 15 maanden.

Ook over Bitcoin is hij behoorlijk bullish met een koersvoorspelling die loopt van 100.000 tot 250.000 dollar. We moeten het nog maar zien of die verwachtingen gaan uitkomen.

Veel zal daarbij ook afhangen van de macro-economische ontwikkelingen. De inflatie moet omlaag, zodat straks ook de rente in de Verenigde Staten weer kan zakken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Ethereum ETF’s zetten laatste stap voor lancering, spanning stijgt
Ethereum ETF lancering kan voor $5,4 miljard aan instroom genereren
SEC geeft ‘voorlopige goedkeuring’ aan ten minste 3 Ethereum ETF-uitgevers
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers