Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

UFC gaat Fan Token lanceren op blockchain Chiliz

De grootste mixed martial arts-vereniging ter wereld, het Ultimate Fighting Championship (UFC) heeft bekend gemaakt dat het zijn eigen fan-token gaat lanceren.


Maximale voorraad: 20 miljoen tokens

In de aankondiging maakt de UFC bekend dat zij een officiële UFC Fan Token zullen gaan lanceren. De fan token staat gepland voor juni van dit jaar en heeft naar verluidt een maximale voorraad van 20 miljoen tokens. De UFC fan-token zal in samenwerking met Socios.com gelanceerd worden.

Met de Fan Token kunnen fans op een nieuwe manier betrokken raken met de sport, zoals toegang tot exclusieve content, VIP-beloningen, promoties, wedstrijden en meer.


UFC zet grote stappen in blockchain- en crypto-industrie

Met meer dan 625 miljoen wereldwijde fans, bieden fan tokens hierdoor een unieke manier aan om met hen in contact te komen. De UFC Tokens zullen naar verluidt exclusief beschikbaar zijn in de Socios-app en zal geen voorverkoop hebben.

In de Verenigde Staten (VS) is de UFC één van de eerste sportaccommodaties die een Fan Token lanceert met behulp van het ecosysteem van Chiliz en Socios. Hiermee hebben beide bedrijven een belangrijke mijlpaal behaald. De UFC zet hiermee grote stappen in de blockchain- en cryptocurrency-industrie. Eerder dit jaar ondertekende de sportaccommodatie al een exclusief partnerschap met het door crypto-powered online sportsbook Stake.com.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten