Newsbit

Binance cryptocurrency exchange

Update: Binance ontkent binnenval van politie

Binance cryptocurrency exchange

Het recente nieuws dat de Chinese politie een kantoor van crypto exchange Binance is binnengevallen is ‘fake nieuws’. Dat zegt een woordvoerder van Binance.


Binnenval is Fake News

Eerder deze avond bracht een lokale nieuwszender naar buiten dat het kantoor van Binance in Shanghai binnengevallen was door de politie. Ook beweerde de nieuwszender dat de politie het kantoor van Binance had gesloten. Echter, een woordvoerder van Binance vertelt dat Binance niet eens een kantoor heeft in Shanghai:

“Het Binance-team is een wereldwijde beweging bestaande uit mensen die decentraal werken, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Binance heeft geen vaste kantoren in Shanghai of China, dus het kan helemaal niet dat de politie op een van de kantoren invalt en ze sluit. “


Binance is doelwit van Chinese media

De woordvoerder verklaarde ook dat Binance een doelwit is voor de Chinese media. Hij zegt dat er “een recente piek is opgetreden in het aantal negatieve artikelen en activiteiten tegen Binance” in het land.
Binance vertelt verder:

“We moedigen onze vrienden uit de media aan om te controleren of de Chinese bronnen wel kloppen en de waarheid vertellen, of dat ze hun eigen agenda presenteren.”

De exchange zegt dat het zich concentreert op het bouwen van zijn blockchain- en cryptocurrency-ecosystemen, en dat het “nauw samenwerkt met elke overheid om gebruikers te beschermen en de blockchain-industrie te laten groeien.”

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top