Persbericht

Uwerx (WERX) tokenprijs bereidt zich voor op pomp na aanstaande Alpha Platform-lancering

Het Uwerx-token zorgt voor veel ophef onder crypto-enthousiastelingen nu de langverwachte lancering van het Alpha-platform nadert, aangezien de landingspagina en de aanmeldings-/aanmeldingspagina deze week gelanceerd zullen worden. Met deze naderende mijlpaal maken marktdeelnemers zich op voor een potentiële pomp in de prijs van het token.

Dit artikel onderzoekt de factoren die bijdragen aan de optimistische vooruitzichten en geeft inzicht in de impact van het toekomstige Alpha-platform op de waarde van het WERX-token en de algehele marktprestaties.

Uwerx (WERX): een revolutionair project met opwindende functies

Uwerx is naar voren gekomen als een opkomend cryptocurrency-project dat de aandacht van de crypto-community trekt. Met zijn innovatieve functies en baanbrekende ontwikkelingen staat Uwerx klaar om een aanzienlijke impact te hebben op de digitale asset-ruimte.

Transparantie en decentralisatie vormen de kern van de filosofie van Uwerx. De toewijding van het project om afstand te doen van zijn contracten bij lancering op gecentraliseerde beurzen en het afschaffen van belastingen creëert een gevoel van vertrouwen en veiligheid voor investeerders. Deze benadering onderscheidt Uwerx van traditionele projecten en versterkt zijn toewijding aan het versterken van zijn community.

Uwerx heeft onlangs een belangrijke update doorgevoerd door de platformtransactiekosten te verlagen tot slechts 1%. Deze substantiële verlaging verbetert de kosteneffectiviteit van transacties voor gebruikers, waardoor het Uwerx-platform nog aantrekkelijker en toegankelijker wordt.

Uwerx toont zijn toewijding aan de creatie van een naadloze ervaring voor zijn community door prioriteit te geven aan gebruikerstevredenheid en gemak.

Uwerx (WERX): een doorslaand succes in de voorverkoop

Uwerx heeft een opmerkelijk succes geboekt tijdens de voorverkoop en heeft in elke fase de aandacht van investeerders getrokken. De lopende fase 5 biedt een verleidelijke kans, waarbij WERX-tokens worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs van $0,0315 per token en een genereuze bonus van 20% op aankopen.

De uitstekende prestaties van de voorverkoop kunnen worden toegeschreven aan de aantrekkelijke prijsstructuur, die een snelle groei en wijdverspreide populariteit heeft aangewakkerd. Met name de fasen 1 tot en met 4 kenden een ongekend succes, waarbij fase 1 in slechts 17 dagen werd voltooid en fasen 2 tot en met 4 binnen 20 dagen werden afgerond.

Uwerx (WERX) Vault: innovatie van de tokenhouderervaring

Uwerx introduceert een innovatieve functie genaamd Uwerx Vault, waarmee het zich onderscheidt van andere projecten. Deze baanbrekende functionaliteit stelt gebruikers in staat om hun WERX-tokens op te slaan voor verschillende periodes die doen denken aan staking. Als opwindende stimulans ontvangen gebruikers beloningen op basis van platformvariabelen.

De Uwerx Vault brengt een revolutie teweeg in de tokenhouderervaring en biedt gebruikers een unieke kans om actief deel te nemen aan het ecosysteem terwijl ze worden beloond voor hun betrokkenheid. Deze functie verbetert de waardepropositie van WERX-tokens, stimuleert langetermijnbetrokkenheid en bevordert een bloeiende community.

Uwerx (WERX): Betrouwbare auditing en groeiende gebruikersbasis

Uwerx heeft prioriteit gegeven aan geloofwaardigheid en veiligheid door grondige audits te ondergaan door gerenommeerde entiteiten zoals SolidProof en InterFi Network. Deze audits hebben investeerders meer vertrouwen gegeven in de betrouwbaarheid van het project.

Wat betreft exchange-vermeldingen, Uwerx heeft al een succesvolle notering op CoinSniper behaald en is van plan om op 1 augustus op Uniswap te worden vermeld. Deze vermeldingen zullen de handelsmogelijkheden verbeteren en de liquiditeit voor WERX-tokens vergroten.

Het Uwerx-platform wint aan populariteit bij investeerders, met meer dan 5.000 aanmeldingen en een Telegram-community van 1.000 leden. Deze groeiende betrokkenheid weerspiegelt de toenemende belangstelling voor en het vertrouwen in het Uwerx-project.

Uwerx (WERX): projectstabiliteit en groeivoorspellingen

Uwerx toont een solide inzet voor projectsucces en stabiliteit op de lange termijn. Nu de hard-cap voorverkoop eindigt op 31 juli 2023 en de liquiditeit gedurende maar liefst 25 jaar na de voorverkoop geblokkeerd is, kunnen investeerders vertrouwen hebben in de duurzaamheid van het project.

Onze voorspellingen geven aan dat tegen Q3-Q4 2023 de waarde van WERX-tokens waarschijnlijk $0,92 zal bedragen; tegen Q1-Q2 2024 kan het oplopen tot $2,00. Deze verwachte groei heeft de aandacht getrokken van crypto-investeerders die Uwerx nauwlettend in de gaten houden, aangezien de voorverkoop een aanzienlijke expansie doormaakt.

Uwerx biedt een aantrekkelijke mogelijkheid voor investeerders die op zoek zijn naar veelbelovende cryptoprojecten. Begin aan het spannende Uwerx-avontuur van vandaag en grijp de kans voordat de waarde van het token omhoog schiet.

Uwerx (WERX): Test Airdrop krijgt overweldigende steun

In een recente Twitter-enquête stemde maar liefst 98,2% van de deelnemers voor het uitvoeren van een Test Airdrop door Uwerx. Deze door de community aangestuurde beslissing toont de sterke steun en het vertrouwen in de visie van Uwerx. De Test Airdrop is gepland tegen het einde van de voorverkoop, zodat deelnemers het potentieel van het project uit de eerste hand kunnen ervaren.

Met een indrukwekkende 82,8% van de community die het voorstel steunt, is het team van Uwerx van plan om een aanstaande Token Lock te implementeren. Uwerx erkent het belang van tokenbeveiliging en transparantie en zet zich in voor het beschermen van de belangen van tokenhouders. Door de tokens eerder te vergrendelen dan oorspronkelijk gepland, wil het team vertrouwen wekken en het vertrouwen van investeerders versterken.

Uwerx (WERX) ontketent een golf van opwinding met onthulde verbeteringen

Uwerx heeft zijn toewijzingsstrategie vernieuwd om vroege supporters als nooit tevoren te versterken. Met een indrukwekkende toename van 57% in de voorverkooptoewijzing, opent Uwerx de deuren naar een exclusieve kans voor individuen om mee te gaan op de golf van succes vanaf het begin van het project.

De toewijzing van het Founding Team doet een strategische stap terug, teruggebracht tot 7%, waardoor het project nog beter wordt afgestemd op de belangen van de levendige community. Deze stap bevordert een omgeving waarin iedereen gelijke kansen heeft om te slagen, wat een gevoel van vertrouwen en samenwerking bevordert.

Om beloningen te optimaliseren en samenwerking binnen het ecosysteem te bevorderen, heeft Uwerx de toewijzing van Partnership Incentives zorgvuldig aangepast naar 3%. Deze strategische verschuiving zorgt ervoor dat prikkels efficiënt worden verdeeld, waardoor een geest van synergie en collectieve groei wordt aangewakkerd.

Uwerx erkent het delicate evenwicht tussen gebruikersbeloningen en marktdynamiek. Daarom is de toewijzing van User Performance Incentives zorgvuldig aangepast naar 6,5%, wat duurzame groei mogelijk maakt en overmatige verkoopdruk op de lange termijn voorkomt. Dit evenwicht zorgt ervoor dat de Uwerx-community kan gedijen met behoud van een gezonde marktomgeving.

Om de Uwerx-community te stimuleren en nieuwe deelnemers te verleiden om deel te nemen aan de kansen, is de toewijzing van deelname-incentives verhoogd tot 6,5%. Deze opwindende toename dient als een onweerstaanbare uitnodiging voor individuen om aan hun Uwerx-reis te beginnen en een wereld van mogelijkheden en ongeëvenaard potentieel te ontsluiten.

Maar de expansie van Uwerx houdt daar niet op. Om aan de stijgende vraag te voldoen en inclusiviteit te garanderen, heeft het project een extra voorverkoopfase geïntroduceerd met maar liefst 72,5 miljoen tokens. Deze gedurfde stap verbreedt de horizon, maakt Uwerx toegankelijk voor een nog breder publiek en stimuleert de levendigheid van het ecosysteem.

Word vandaag nog lid van de Uwerx-community:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/