Cardano, ada
Cardano

Vandaag gaat de Cardano Vasil Hard Fork live

Cardano is klaar om de langverwachte Vasil-hard fork live te zetten. De upgrade zal grote veranderingen in de blockchain introduceren en zal een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de verwerking van het netwerk en de algehele schaalbaarheid.

De Cardano Vasil hard fork upgrade is klaar voor lancering

Het duurt niet lang maar totdat de Cardano Vasil Hard Fork live gaat. De upgrade wordt dus eindelijk gelanceerd, nadat het meerdere keren uitgesteld is de afgelopen maanden. Vandaag is de dag echter eindelijk aangebroken waarop de upgrade wordt uitgerold. Het bedrijf achter Cardano, IOHK, bevestigt ook dat alles klaar staat om de upgrade te lanceren.

IOHK schreef dan ook op Twitter dat alle drie de belangrijke indicatoren, die belangrijk waren voor de lancering van de upgrade, groen kleuren. Hierdoor het het team klaar om de upgrade later op de dag uit te rollen.

Bovendien zijn volgens IOHK 13 cryptocurrency-beurzen geüpgraded naar de huidige netwerkversie, wat neerkomt op bijna 87% van de ADA-liquiditeit.

De Cardano hard fork is uniek

In tegenstelling tot andere typische hardfork-upgrades die gewoonlijk de computerbronnen splitsen en de gegevens van de digitale activa dupliceren, is de Vasil-hardfork van Cardano uniek. Dit omdat het gebruik maakt van een speciale hard fork-combinator, ook wel HFC-technologie genoemd, die de upgrade naar een nieuwe protocolversie mogelijk maakt zonder opnieuw op te starten.

Dit betekent dus dat wanneer Cardano upgradet naar de nieuwe Vasil-versie, worden de nieuwe regels die door de upgrade worden geïntroduceerd automatisch gewijzigd zonder de geschiedenis van de blockchain te veranderen of te veranderen.

De Vasil hard fork wordt een van de belangrijkste upgrades voor Cardano ooit genoemd. De upgrade was oorspronkelijk gepland om in juni live te gaan, maar werd verschillende keren uitgesteld belangrijke bugs op te lossen. Nu de hard fork dus eindelijk live gaat zullen ADA investeerders opgelucht ademhalen. Wat het met de prijs gaat doen is echter lastig te zeggen, maar de meeste mensen verwachten dat het positief gaat uitpakken.

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85