vaneck
Ethereum

VanEck komt na 30 minuten met eerste advertentie voor Ethereum ETF

Het nieuws over de goedkeuring van de Ethereum ETF door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) was nog geen 30 minuten bekend of VanEck kwam al met een eerste reclamespot. Het ging om een filmpje van 37 seconden met als boodschap: “Enter the ether.”

VanEck reclame voor Ethereum trekt veel kijkers

Op het moment van schrijven kent het filmpje van VanEck over Ethereum een totaal van 420.000 views, 5.200 likes, 1.500 retweets en 324 reacties. Wat dat betreft kunnen we stellen dat VanEck zijn doelstelling behaald heeft met hun promotiefilmpje voor de Ethereum ETF.

Nu moeten we nog maar zien of er überhaupt interesse is voor Ethereum in de ETF-vorm. Zeker omdat het voor investeerders niet mogelijk is om staking-opbrengsten te krijgen.

Wat dat betreft kunnen de Ethereum ETFs best eens gaan floppen. Als investeerder is het immers niet slim om in een asset te zitten die je niet volledig kunt benutten.

Over het algemeen werd de advertentie van VanEck overigens positief ontvangen. Colin Goltra van Yield Guild Games was bijzonder lovend over de commercial van de fonsbeheerder.

Boomers ontdekken smart contracts

“Vandaag ontdekken boomers voor het eerst smart contracts en realiseren ze zich dat crypto meer is dan digitaal goud”, zo schreef de anonieme mede-oprichter van DeGods private club.

Nu is het vooral de vraag wanneer de ETF precies op de markt komt. De verwachting is dat we ergens in juni volledig groen licht hebben voor de Ethereum ETFs.

De rest van de uitgevers hebben nog geen commercials gepubliceerd, zoals VanEck dat dus wel deed.

Van Grayscale en Bitwise kwam er alleen een korte post op Twitter om het te “vieren”.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Vraag naar Ethereum schiet de lucht in na hevige prijsdaling
Gary Gensler: Ethereum ETF’s zullen waarschijnlijk deze zomer lanceren
MetaMask lanceert stakingservice voor Ethereum
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken