Altcoin

VeChain prijsvoorspelling: stijging naar $0,25 lijkt mogelijk

De prijs van de VeChain liep aan tegen een sterke weerstand op $0,1420. Wanneer deze doorbroken wordt lijkt de kans echter groot dat de VET prijs omhoog schiet.


De fundamentals van VeChain zijn ijzersterk

De prijs van VeChain heeft de afgelopen dagen matig gepresteerd doordat ook BTC een pauze neemt. De prijs van 1 VET token ligt op het moment van schrijven $0,1263, wat iets lager is dan het hoogste punt van deze week van $0,1420. De munt heeft een totale marktwaarde van meer dan $7,5 miljard.

VeChain is een blockchain-project gericht op zakelijke klanten. Het netwerk helpt bedrijven in sectoren als landbouw, financiën, detailhandel en logistiek. Enkele toonaangevende klanten zijn BMW en Walmart.

Deze week kondigden de ontwikkelaars een nieuwe grote gebruiker van hun platform aan. In een verklaring stelden ze dat Oatman Farms, een landbouwbedrijf in Arizona, de technologie zal gebruiken om zijn logistiek te verbeteren. Het bedrijf zal dit doen met behelp van StoryBird, een VeChain-product dat is ontwikkeld door Producers Market. In een verklaring zei Dan Hansen van Oatman het volgende:

“Oatman Farms heeft StoryBird aangenomen voor zijn boerderij- en biologische bakmixen. Het stelt ons in staat om onze landbouwpraktijken, ingrediënten en eindproducten duidelijk, met flair en transparantie te tonen.”

Zoals alle altcoins heeft de VeChain-prijs een sterk herstel doorgemaakt nadat het een sterke ondersteuning had gevonden op $0,05730. Het is met meer dan 105% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in maart. Deze bullish trend is het gevolg van het sterke herstel van Bitcoin, de grootste cryptocurrency. Na in juli onder de $30.000 te zijn gezakt, herstelde de munt sterk tot meer dan $48.000.

Andere altcoins zijn ook gestegen. Cardano heeft bijvoorbeeld alle verliezen van mei en juni goedgemaakt en is nu de op één na grootste munt ter wereld. Ethereum en Binance Coin zijn ook aanzienlijk gestegen. Ondertussen is de marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies gestegen tot meer dan $2 biljoen.


VeChain prijsvoorspelling

De onderstaande dag grafiek laat zien dat de VET-prijs steeg tot een belangrijke weerstand van $0,1420. Dit is een belangrijk niveau aangezien het op 3 juli het hoogste niveau was.

De VeChain koers is ook boven de 25-daagse en 50-daagse weighted moving averages (WMA) gestegen. De Relative Strength Index (RSI) daarentegen is van het overbought-niveau van 82 naar 57 gezakt. Hierdoor is de kans groot dat de munt snel weer zal stijgen. Beleggers richten zich dan ook al op het volgende belangrijke weerstandsniveau van $0,25.