VeChain, VET
VeChain

VeChain slaat handen ineen met Chinees bedrijf om miljardenmarkt in China te veroveren

Blockmeme en VeChain hebben de handen ineengeslagen om op de blockchain gebaseerde anti-namaak chips te integreren in de eerste serie handtassen van Blockmeme’s ‘Address’ lijn. Deze samenwerking biedt bescherming aan de originele ontwerpen, terwijl het merk en de ontwerpfilosofie worden gecommuniceerd aan klanten.

Het belang van blockchaintechnologie in het moderne consumentisme

Blockmeme is een modemerk dat in 2021 opgericht is en ze richten zich op millennials en Gen Z’s met een natuurlijke esthetiek en toekomstige digitale trends voor handtassen en modeaccessoires. De VeChain-oplossing wordt gebruikt om namaak te verifiëren en ieder product heeft een ingebouwde chip voor unieke identificatie. Dit toont Blockmeme’s inzet voor origineel design en bescherming van het auteursrecht en verbetert tegelijkertijd de merk- en klantervaring.

Moderne consumenten hebben erg gemakkelijk toegang tot de wereld via mobiel internet, smartphones en sociale netwerken, waardoor zij geïndividualiseerde smaken en uiteenlopende wereldbeelden ontwikkelen. Er zijn gefragmenteerde vrouwelijke consumentengroepen met verticale behoeften die op zoek zijn naar luxemerken, maar ook waarde hechten aan uniciteit en persoonlijke filosofie. Daarom zijn nichemerken die de individualiteit en persoonlijke overtuigingen van de consument weerspiegelen het overwegen waard.

De unieke lifestyle waarden gepromoot door Blockmeme

Blockmeme promoot een creatieve en unieke lifestyle. Jongeren ontwikkelen hun persoonlijkheid en charme terwijl ze onafhankelijkheid en connectiviteit met de wereld verkennen. NFC-chips helpen klanten de authenticiteit te verifiëren en de merkfilosofie van Blockmeme te begrijpen, waardoor hun gevoel van merkidentiteit wordt versterkt.

Sandy Pan, oprichter van Blockmeme, denkt dat de blockchain-technologie zorgt voor een veiligere en betrouwbaardere winkelervaring, passend bij de merkidentiteit. De samenwerking met VeChain zal helpen om meer merkverantwoordelijkheid en -filosofie te tonen, normen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Sinds 2015 verkent het team van Nageke Ling, bestaande uit diverse achtergronden in luxemerken, het snijvlak van technologie en mode. Ze maken gebruik van blockchain en het Internet of Things voor merken en leveren traceerbaarheidschips voor internationale topmerken. Daarnaast bieden ze chipondersteuning voor NFT-emissies voor bekende IP’s en sportkringen.

Vanuit hun uitgebreide praktijk zijn zij ervan overtuigd dat traceerbaarheid via chips de beste keuze is om producten tegen namaak te verifiëren en fysieke producten te verbinden met digitale collecties. Dit biedt ook een goed uitgangspunt voor merken om nieuwe dialogen met consumenten te verkennen.

Kortom, de samenwerking tussen Blockmeme en VeChain zorgt ervoor dat originele ontwerpen beschermd worden en de merkfilosofie wordt gecommuniceerd naar klanten. Door een unieke identiteit ID op elk item te plaatsen wordt de merk- en klantervaring verbeterd en wordt Blockmeme’s toewijding aan origineel ontwerp en auteursrechtbescherming benadrukt.

De nadruk wordt gelegd op het belang van blockchaintechnologie in het hedendaagse consumentisme, waarbij ook de unieke waarden van de lifestyle die Blockmeme promoot, ter sprake komen. Als slot wordt er verwezen naar de uitgebreide ervaring van Nageke Ling in het gebruik van traceerbaarheidschips voor luxemerken en NFT-uitgiften.

Altcoin nieuws

Creatie van 2,52 miljoen altcoins is desastreus voor crypto
Zo wil Toncoin 500 miljoen gebruikers aantrekken
Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Crypto markt kleurt donkerrood – Wat is er aan de hand?